Çözüldü Valorant Hwid ban sonrası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NuTz

Normal Üye
Selamlar valorantta 5 nisan da 3 ay cihaz banı yedim ve 5 temmuzda kalkacak. Cihaz banı kalkınca tekrar ban yiyenler olmuş öyle bir sorunla karşılaşır mıyım sizce?

tekrar hile açarsan banlanmazsın ama başak oyunlardada açmamaya dikkat et açıcaksanda vanguardı kapa yoksa vanguard tespit edip valoya ban atıyor iyi günler

Selamlar valorantta 5 nisan da 3 ay cihaz banı yedim ve 5 temmuzda kalkacak. Cihaz banı kalkınca tekrar ban yiyenler olmuş öyle bir sorunla karşılaşır mıyım sizce?
hocam sakın spoofer kullanma valorat hemen fixliyor zaten valorantı sil pc den sonra banın 5 temmuzda
kalkıcak ya valoranta bidaha ticket at işini garantiye al şöyle yazabilirsin
5 tem
5 temmuz tarihte kalkacak demiştiniz şuan kontrol amaçlı yazıyorum cihazımın ban durumu nedir şuan bilgilendirir misiniz?
böyle yazarsan işini garantiye alırısn banının açıldığı gün bunu yaz
ve banının ve banının açılmasına 5 gün kala modemi resetle çünkü bazen modeme de reset atabiliyorlar

hocam sakın spoofer kullanma valorat hemen fixliyor zaten valorantı sil pc den sonra banın 5 temmuzda
kalkıcak ya valoranta bidaha ticket at işini garantiye al şöyle yazabilirsin
5 tem
5 temmuz tarihte kalkacak demiştiniz şuan kontrol amaçlı yazıyorum cihazımın ban durumu nedir şuan bilgilendirir misiniz?
böyle yazarsan işini garantiye alırısn banının açıldığı gün bunu yaz
ve banının ve banının açılmasına 5 gün kala modemi resetle çünkü bazen modeme de reset atabiliyorlar
Tamamdır hocam teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt