Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GlitchEXE

⚡ Son Of Odin ⚡
Efsane Üye
ÖNCELİKLE ŞUNU SÖYLEYEYİM KONUYU BAŞKA BİR FORUMDA GÖRDÜM VE YARARLI OLABİLİR DİYE DÜŞÜNEREK PAYLAŞIYORUM
AMIDEWIN methodunu bilmeyen yoktur diye düşünüyorum. 2 Saat usbye yükleyip biostan boot yapmakla uğraşmayın. Çoğu kişide çalışıyor çoğu kişide çalışmıyor hatta çalıştığında ise vanguardın hala ban attığını görüyoruz. Bu programın yaptığını bir spoofer yapıyor artık.Normalde program paralı fakat "Apidute" isimli bir yabancı arkadaşımız bunu kırekleyip paylaştı.Ben kullanıyorum şuanlık sorun yok.Neyse yapılacakları anlatıyorum.

Öncelikle windows barının sağ alt kısmından vanguard'ı kapatın.
CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve şu iki komutu sırasıyla yazın;
- sc delete vgc
- sc delete vgk

Daha sonra denetim masasından program kaldır kısmına girerek valorant veya vanguard ile alakalı ne varsa kaldırın.
Valorant'ı yüklediğiniz konuma gidin ve Valorant'ın tüm dosyalarını silin.
Daha sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.
NOT: Ben direk format atmanızı tavsiye ediyorum fakat yinede siz bilirsiniz çalışmayan arkadaşlar için söylüyorum.

Şimdi gelelim spoof işlemimize. Aşağıda verdiğim linkten "Lydian Spoofer" imizi indiriyoruz. Programı çalıştırın.
!!! Sizden license key isteyecektir hiç bir şey yazmayarak geçebilirsiniz orayı veya kafanızdan bir şey yazabilirsiniz program Crâck olduğu için sorun olmayacaktır !!!.

1621100582685.png

Daha sonra önce 3 tuşunu kodlayın eski sistem bilgilerinizin fotoğrafını alın "Prnt scr ile ekran görüntüsü alıp kaydedebilirsiniz".Daha sonra herhangi bir tuşu kodlayarak geriye dönün.Şimdi 1 tuşunu kodlayın ve oraya yeni donanım kimliğinizi yazıcaksınız mesela SDGJSDOOOAKSD gibi kafanızdan yazabilirsiniz.Veya internetten guid generator gibi sitelerden donanım kimliği oluşturabilirsiniz.Bu donanım kimliği format atsanız bile değişmeyecektir onun için dikkatli olun.Şimdi spoof işlemimizi yaptık.Fotoğraf aldığımız donanım kimliğiyle karşılaştıralım bakalım değişmişmi.

T-Mac generator indirip mac adresinizi değiştirin.
Hard Disk Serial Number Changer indirip disk numaralarınızı değiştirin.

1621100509249.png

Vanguard windows ürün kimliğinizede ban atıyor bu yüzden warez program kullanarak yeni bir ürün kimliği edinin.
1621100488379.png

LydianSpoofer hangi sürümlerde çalışıyor bilmiyorum benim windows sürümüm 2004 sıkıntısız çalışıyor hatta şuraya yeni donanım kimliğimi bırakıyorum.

1.png

2.png

3.png

4.png

İşlemler çok detaylı bir şekilde gözüküyor fakat 10-15 dakikanızı almayacaktır. İyi oyunlar :)

Lydian Spoofer :
VirusTotal :

RAR Şifresi: SavciCG

* Windows Defender ve antivirüsünüzü tamamen kapatın. Bunların algılama sebebi 3. parti yazılım olmasıdır.

Lydian dedected, birde eski sürümü. kendiniz el ile yapın daha sağlıklı sonuçlar alırsınız.

Lydina dedected, birde eski sürümü. kendiniz el ile yapın daha sağlıklı sonuçlar alırsınız.
lydian 1.8.3 kullanıyorum ne format atıyorum ne de oyunu silmeme gerek kalmıyor 3 kez bu şekilde kaldırdım şuan kullandığım hilenin günü bitti yaklaşık 4 gün oluyor hilesiz bir şekilde oynuyorum ve delaylı ban halen yemedim tahminimce sadece gigabyte ve eski bioslar için çalışabilecek bir spoofer (bu arada sadece lydian uygulamıyorum)

B
lydian 1.8.3 kullanıyorum ne format atıyorum ne de oyunu silmeme gerek kalmıyor 3 kez bu şekilde kaldırdım şuan kullandığım hilenin günü bitti yaklaşık 4 gün oluyor hilesiz bir şekilde oynuyorum ve delaylı ban halen yemedim tahminimce sadece gigabyte ve eski bioslar için çalışabilecek bir spoofer (bu arada sadece lydian uygulamıyorum)
Benim paylaştığım eski olabilir onu diyor admin.

neler yapıyorsun tam olarak

kullandığın sürümü bana atabilirmisim gigabyte oluyosa kullanıcam banımı kaldıramıyom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt