VALORANT HWİD BAN KALDIRMA !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arfwst12

Bronz Üye
1 hafta önce ban yemistim ondan öncede 3 ay ban yedim yeni yedigim ban 6 ay olmustu suan kaldırdım banımı ANAKARTIM ASUS H81MCS
root un paylastıgı bi forum vardı asus anakarlar için afuwin dosyaları felan vardı ordan girip inceleyin konuyu
format atmak şart değil. bazı arkadaslarımda formatsız olmadı yani ben kendi pcimde formatsız kaldırdım

https://cheatglobal.com/konu/asus-a...aldirmak-icin-seri-numarasi-degistirmek.9227/

format atarsanız driverleri kurduktan sonra valorantı yüklemeyin
attıgım linkdeki işlemleri yapın. yeniden başlatın pc yi
sonra bios güncelleyin en güncelse sürüm düşürebilirsiniz 2 sürüm düşürdüm ben nasıl güncelleceğini bilmiyorsanız youtubeye yazabilirsiniz (bende bilmiyordum youtubeye yazıp yaptım)
valorantı yükleyin ve yeni bir hesapla giriş yapın
iyi oyunlar arkadaslar
sunuda ekliyim eğer format atmazsanız revo unistal ile önce vanguard sonra valorantı kaldırın öyle yapın işlemleri

yanlışın var formatsız hwid kesinlikle kalkmaz, istersen bütün logları temizle yine olmaz. geçen hafta denedim daha.

1 hafta önce ban yemistim ondan öncede 3 ay ban yedim yeni yedigim ban 6 ay olmustu suan kaldırdım banımı ANAKARTIM ASUS H81MCS
root un paylastıgı bi forum vardı asus anakarlar için afuwin dosyaları felan vardı ordan girip inceleyin konuyu
format atmak şart değil. bazı arkadaslarımda formatsız olmadı yani ben kendi pcimde formatsız kaldırdım

https://cheatglobal.com/konu/asus-a...aldirmak-icin-seri-numarasi-degistirmek.9227/

format atarsanız driverleri kurduktan sonra valorantı yüklemeyin
attıgım linkdeki işlemleri yapın. yeniden başlatın pc yi
sonra bios güncelleyin en güncelse sürüm düşürebilirsiniz 2 sürüm düşürdüm ben nasıl güncelleceğini bilmiyorsanız youtubeye yazabilirsiniz (bende bilmiyordum youtubeye yazıp yaptım)
valorantı yükleyin ve yeni bir hesapla giriş yapın
iyi oyunlar arkadaslar
sunuda ekliyim eğer format atmazsanız revo unistal ile önce vanguard sonra valorantı kaldırın öyle yapın işlemleri
format şart çünkü riot senin regedit'ine dahi sızıyor

Benimki kalktı kanıt gösterebilirim format felan da atmadım

eline yazdığına sağlık hwid ban yersem ilk bunu deneyeceğim ss aldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt