cenk35
Diamond Üye
Onu zaten biliyorum. Hani bazılarında görmüşlüğüm var monitöre kadar banlıyorlaranakarta atıyorlar dostum
monitörü apexde felan atıyorlar diye biliyorumOnu zaten biliyorum. Hani bazılarında görmüşlüğüm var monitöre kadar banlıyorlar
disklerine, monitorune, mac adressine, cpuna, ramine vs.vs. atıyorOnu zaten biliyorum. Hani bazılarında görmüşlüğüm var monitöre kadar banlıyorlar
Hala aynı donanım bileşenlerine yasaklama atıyorlar (Anakart)Selam, Bundan 1.5 yıl önce valorant vanguard tarafından ban aldım. Spoof yapıp 1 yıldan fazla sorunsuz kullandım ve sonrasında yaptığım spoofu iptal edip ilk günkü seriallere dönderdim. 4-5 ay hilesiz oynadım ve dün kullandığım hile dolayısıyla tekrar yasaklandım(Van 152). Soracak olursam ilk ban neyse de ikinci banda oyun hangi donanımları yasaklıyor? Uzun süredir spoof işlemlerine uzak olduğum için eskiye göre yeni değişiklikler getirmiş olabilirler
o dediğin şey farklı oyunlarda geçerli valorant direk donanım olarak anakarta atıyor diye biliyomOnu zaten biliyorum. Hani bazılarında görmüşlüğüm var monitöre kadar banlıyorlar
ilk banım değil işte bu ikinci ban oluyorilk banın olduğundan dolayı temiz bir format ve üstüne efi kalkar sanırım.