valorant için hvci off tpm secure boot bypasslı spoofer arıyorum delay düşürmeyen anakartım gigabyte b650
pesp aramiyorum dandik vgc bypass istemiyorum pesp keyim var lft olarakSunucumuza bekleriz...
discord.gg/divineservices
pesp aramiyorum dandik vgc bypass istemiyorum pesp keyim var lft olarak
ghosty sadece hvci off calisiyor ve suanda vgk bypassi delay ban atiyor sattiginiz urunu benim ogretmeme gerek yok diye dusunuyorum
Sadece pesp olduğunu kim söyledi?
3 Farklı Spooferımız var bekleriz.
ghosty sadece hvci off calisiyor ve suanda vgk bypassi delay ban atiyor sattiginiz urunu benim ogretmeme gerek yok diye dusunuyorum
Novack-Lway alt yapisindanmi bahsediyon reklam sever Ghosty ve CryptAuth haricindeki spooferlar piyasadaki NoVack-Exitscammer Lway ile birlikte gelistirilen vgc bypasslar ve hepsi uzun sureli dayanmiyor konuyu lutfen bu tarz igrenc spooferlar ile doldurmayin insanlarin bilgisi var ise diye konu acma gereksiniminde bulundumÇoğu spoofer bu 3 ürünle aynı altyapıya sahip, 1-2 tanesi dışında. umarım işinize yarayan bişey bulursunuz.
@CentralWarevalorant için hvci off tpm secure boot bypasslı spoofer arıyorum delay düşürmeyen anakartım gigabyte b650