Çözüldü Valorant Hilesinden Sonra Gelen Driver

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

talhaaep

❤️‍🔥
Diamond Üye
forumdaki valorant hilesini kullandıktan sonra temp dosyalarımı incelerken windivert64.sys isimli driverı gördüm iobit unlocker harici ne yapsam silinmeyen bu driverın o hileden geldiğine eminim bu driverı vt'de tarattığımda 2 sonuç çıkıyor:
biraz daha inceledikten sonra şu siteyle bağlantısı olduğunu gördüm:
bu driverın işi ne ve herhangi bir zararı var mıdır?

ChatGPT’nin cevabı: Windivert64.sys, Windows işletim sistemi için bir ağ sürücüsüdür. Bu sürücü, ağ trafiğini dinleyebilir ve yönlendirebilir. Özellikle, WinDivert, ağ trafiğini analiz etmek, filtrelemek, manipüle etmek ve yeniden yönlendirmek için kullanılan bir araçtır. Bu, birçok farklı amaç için kullanılabilir, örneğin ağ güvenliği, ağ performansı, ağ monitörleme, dosya paylaşımı ve oyun yama işlemleri gibi. WinDivert ayrıca bazı zararlı yazılımları tespit etmek için de kullanılabilir. Ancak, bazı zararlı yazılımlar da WinDivert'i kötüye kullanabilir ve bu nedenle bu sürücü de bazen bir güvenlik riski olarak kabul edilir.

ChatGPT’nin cevabı: Windivert64.sys, Windows işletim sistemi için bir ağ sürücüsüdür. Bu sürücü, ağ trafiğini dinleyebilir ve yönlendirebilir. Özellikle, WinDivert, ağ trafiğini analiz etmek, filtrelemek, manipüle etmek ve yeniden yönlendirmek için kullanılan bir araçtır. Bu, birçok farklı amaç için kullanılabilir, örneğin ağ güvenliği, ağ performansı, ağ monitörleme, dosya paylaşımı ve oyun yama işlemleri gibi. WinDivert ayrıca bazı zararlı yazılımları tespit etmek için de kullanılabilir. Ancak, bazı zararlı yazılımlar da WinDivert'i kötüye kullanabilir ve bu nedenle bu sürücü de bazen bir güvenlik riski olarak kabul edilir.
teşekkürler hocam sürücünün kötüye kullanım için olduğunu sanmıyorum lakin yetkililerden net bir cevap bekliyorum

Dosya çok kötü görünmüyor, dosyayı nette kontrol ettim, virüsü var ama o kadar da kötü değil, bu yüzden hile çalıştığı sürece sorun olmadığını düşünüyorum

agfalar ben ban yedim 4 ay sonra açıldı şuan yeni hesaptan oynuyom ban yerken ki hesaba giriş yapmaya çalışırsam ban atarmı hesap ban yedi ama kontrol etcem ?

riske girmeye değer mi ? sil gitsin hocam. hiç olmadı formatlarsın. belgelerini yedekleyip şutla gitsin derim ben. yine de sen bilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt