Kral sen insanmisin a*khwid banım var hwid banımı acıcak bir spoofer verilirse en az 10 saat yayın acarım
rtx 4070ti super
amd ryzen 7 7800x3d
32gb ram
10 saat yayın açarım lafına kimse önceden spoof vermezhwid banım var hwid banımı acıcak bir spoofer verilirse en az 10 saat yayın acarım
rtx 4070ti super
amd ryzen 7 7800x3d
32gb ram
banın açılıktan sonra q atmicagının garantisi varmıban acılsın yeter reis 15 saat da yaparım
insandan insana değişir hocam satıcı olmasam sistemim daha iyi olsa 48 saat aralıksız bile açardım10 saat yayın açarım lafına kimse önceden spoof vermez
oldu paşam başka isteğin arzun falan varsa halledelim hile mile spoftan sonrahwid banım var hwid banımı acıcak bir spoofer verilirse en az 10 saat yayın acarım
rtx 4070ti super
amd ryzen 7 7800x3d
32gb ram
tel no veriyim yada ne istersenbanın açılıktan sonra q atmicagının garantisi varmı
insandan insana değişir hocam satıcı olmasam sistemim daha iyi olsa 48 saat aralıksız bile açardım
ben öyle biri degilim knkreis spoofu aldıktan sonra ketçap mayonezde sıkak mı quit atmadan önce güzel gider he ne diyon
Git 10 saat bi işte çalış patron versin 1k parasıyla al, böyle yazınca quit atma garantili gibi geliyorhwid banım var hwid banımı acıcak bir spoofer verilirse en az 10 saat yayın acarım
rtx 4070ti super
amd ryzen 7 7800x3d
32gb ram