Valorant hile ve spoofer developer aranıyor

CosmoCheats

Efsane Üye
Arkadaşlar başlıktada yazıyor zaten bizim için çalışacak developer arıyoruz önceliğimiz valorant ve spoofer aylık olarak key panel için sağlam bir fiyat verebiliriz başka projeleriniz var ise onlarada bakabiliriz sağlam ise onlarıda alabiliriz şartları aşşağıya bırakıyorum

Şartlar:
- Developerın kendi hilelerini aktif olarak veya önceden hilenin satışını yapıyor/yapmış olması
- Keyauth gibi hazır sistemler değilde kendi auth sistemine sahip olması
- Sourcenin kendine ait olması ve paste olmaması
- Hilenin ve/veya spooferin fully undetected olması (bizim için en önemli olan madde bu)
- Bizimle uzun süreler çalışacak kişiler arıyoruz lütfen 1-2 ay bizimle çalışıp parayı alıp exit atıcak kişiler yazmasın
- Loaderde sağlam bir korumanın olması kolay kolay herkesin crackleyememesi
- Hileyi kendi ismimiz üzerinden satacağız bunun bilgisinide vereyim burada örn. Cosmo Valorant

İlgilenen ve bizimle çalışmak isteyen arkadaşlar discorddan yazabilirler: ! murat#0069

Son düzenleme:
Bu özelliklere sahip olan insanlar kendileri satmaz mı zaten?

Bu özelliklere sahip olan insanlar kendileri satmaz mı zaten?
- Developerın kendi hilelerini aktif olarak veya önceden hilenin satışını yapıyor/yapmış olması

zaten aktif olarak satan veya önceden satmış kişiler arıyoruz, mesela adam satıyordur ekstra gelir elde etmek ister bize gelir hem kendi satar hemde bizden ekstra gelir elde eder

zaten aktif olarak satan veya önceden satmış kişiler arıyoruz, mesela adam satıyordur ekstra gelir elde etmek ister bize gelir hem kendi satar hemde bizden ekstra gelir elde eder
Bende anlamadım genelde sizler böyle kişiler için birşeyler satarsınız. Resellerlikten bahsediyorum, adam hileyi yapar size key yollar satmanız için sattığınız her key için atıyorum 60$'a satıyorsan 50$ adamın 10$ senin olur. Demek istediğim böyle birisini bulamaman çok normal çünkü aklı olan birisi seninle çalışmak yerine seni kendine çalıştırır (şahsen ben çalışmam) xd

Bende anlamadım genelde sizler böyle kişiler için birşeyler satarsınız. Resellerlikten bahsediyorum, adam hileyi yapar size key yollar satmanız için sattığınız her key için atıyorum 60$'a satıyorsan 50$ adamın 10$ senin olur. Demek istediğim böyle birisini bulamaman çok normal çünkü aklı olan birisi seninle çalışmak yerine seni kendine çalıştırır (şahsen ben çalışmam) xd
tüm productlarımız öyle zaten ama elimizde 1 tane spoofer ve 1 tane valorant için key panelimizin oldugu product arıyoruz diğer productlar için mesela diyelim sende 1 tane valorant 1 tane overwatch 2 productı var biz overwatch 2 için senden key alırız ama valorant için keypanel alırız öyle diyeyim

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt