Satıyorum valorant hile + spoofer

adem7171

Bronz Üye
Ticaret Puanı:
 0 / 0
Fiyat: 15$
Ödeme Yöntemleri;
IBAN
PAPARA
CRYPTO (TÜM COİNLER)
GIFT CARD

İLETİŞİM (DİSCORD): hollandalim

Elimde Ghosty keyi vardır, 1 adet spoofer, 2 adet hile bulunmaktadır. Hepsi sınırsızdır.
Ayriyetten hesapta satıyorum hesabın içeriği;

Asil Vandal,
Kuronomi Vandal,
Denge Yelpaze Bıçak,
Battle Pass Sheriff (2 Adet)

RANK: PLAT I
Hesabı mail ile devrediyoruz!
fcv6val.png
8zhvs6b.png
29rfety.png
pq9e3ng.png
ixw7id2.png
mwiz3cg.png

konudan bağımsız bir şey sormak istiyorum bu key satarken satış izni kanıtlarında sadece screenshot %100 güven nasıl içeriyor tarayıcıdan girip f12 yapıp istediği mesajı düzenleyebilir satanlar @Lightning

konudan bağımsız bir şey sormak istiyorum bu key satarken satış izni kanıtlarında sadece screenshot %100 güven nasıl içeriyor tarayıcıdan girip f12 yapıp istediği mesajı düzenleyebilir satanlar @Lightning
Kanka sana direkt keyleri dümdüz atıp kanıt mı atayım? Sen nasıl bir kanıt istiyorsun, seni nasıl tatmin edebilirim he?

Kanka sana direkt keyleri dümdüz atıp kanıt mı atayım? Sen nasıl bir kanıt istiyorsun, seni nasıl tatmin edebilirim he?
Dostum sakin ol öncelikle konudan bağımsız olarak belirttim buram buram sc4m kokmasına rağmen buranın sanırım direk üstüne alındın eyleminin %90'ının sc4m olabileceğini kendin bile biliyorken

Ghostyi azıcık tanıyorsam böyle yazar. güzel günündeyse eğer kötü günündeyse panel sahipleri bilir meşhur sözünü

GO AND .... URSELF

Dostum sakin ol öncelikle konudan bağımsız olarak belirttim buram buram sc4m kokmasına rağmen buranın sanırım direk üstüne alındın eyleminin %90'ının sc4m olabileceğini kendin bile biliyorken
Kanka işin gücün yok sanırım konumu baltalamaya çalışıyorsun, sc4m felan diyorsanız, alıcı iseniz adminler aracılığı ile bile yaparız yani sıkıntı yok içiniz rahat olsun. Bizde öyle şeyler olmaz, sen canını sıkma kardeş rahatta kal

adam umursamamış ne bok yersen ye yazmış xd

Kanka işin gücün yok sanırım konumu baltalamaya çalışıyorsun, sc4m felan diyorsanız, alıcı iseniz adminler aracılığı ile bile yaparız yani sıkıntı yok içiniz rahat olsun. Bizde öyle şeyler olmaz, sen canını sıkma kardeş rahatta kal
sen kimsin oğlum güvence olarak sana güveneceğim bi git işine

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt