bende bilmiyorum farklı bi forumdan aldımHocam yalan olma ihtimalimiz nedir acaba? Free olduysa fixlenebilir. Güncelleniyor mu hile?
kanka paramı veriyonBu sc4m değilse bende birşey bilmiyorum
Az önce de instagram sifre kırıcı ile ilgili bir şey gördüm onun da sc4m olma ihtimali yüksek. Antivirüsleri felan kapatıyoruz sistemi ağır patlatabilir. Gerçi bunun vt var.Bu sc4m değilse bende birşey bilmiyorum
benimkinde kapatmana gerek yok istiosan d4dot a at dnspydan src ye bakAz önce de instagram sifre kırıcı ile ilgili bir şey gördüm onun da sc4m olma ihtimali yüksek. Antivirüsleri felan kapatıyoruz sistemi ağır patlatabilir
aga ben 30 40 dakika oynadım ban yemedimonaylanırsa kullanılırda ban rate i kaç hocam
her yerdesin kardoAz önce de instagram sifre kırıcı ile ilgili bir şey gördüm onun da sc4m olma ihtimali yüksek. Antivirüsleri felan kapatıyoruz sistemi ağır patlatabilir. Gerçi bunun vt var.
Hocam yanlış anlama amacım kötülemek değil zaten. Ben biraz pimpirikli bir insanım o sebepten, iyi forumlar.benimkinde kapatmana gerek yok istiosan d4dot a at dnspydan src ye bak
Valla 2 yılı geçti üyeyim ama hiç konuşmuyordum şu üyelik seviyesi felan olayı oldu dedim böyle kalmasın çar boş beleş olmadığı ve bilgim olduğu sürece konuşuyorum.her yerdesin kardo
c++ dosyayı nasıl d4dot'a atıcan indirmeyin arkadaşlar fotoğafta ki menü covertcheats'in menüsü kapanalı asırlar oldubenimkinde kapatmana gerek yok istiosan d4dot a at dnspydan src ye bak
aga ben 30 40 dakika oynadım ban yemedim