VALORANT HİLE İÇİN LEGİT AYAR ÖNERİCEK

D0D0

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
merhaba arkadaşlar colorbot kullanıyorum 2 pc ile ayarları tam bilmiyorum nasıl ayar yapıcağımı ilk defa hileyle kendi oynayışımdan kötü oynuyorum :) bana dmden ulaşılabilecek olanları bekliyorum güzel bi ayar yaparsak çok iyi olur

merhaba arkadaşlar colorbot kullanıyorum 2 pc ile ayarları tam bilmiyorum nasıl ayar yapıcağımı ilk defa hileyle kendi oynayışımdan kötü oynuyorum :) bana dmden ulaşılabilecek olanları bekliyorum güzel bi ayar yaparsak çok iyi olur
kullandıgın hile ucretlimi beleşmi

en son revodan kullanmıstım aimsens kısmı vardı onu smooth olarak kullanılyıordum ya en sonda yada en geride x ve y gibi şeyler vardı fovlar onları full 10-14 üstü kullandım aimheight vardı yükseklik ayarlama onuda 5-6 civarı kullanıyordum yani antreman girip bu ve bunun gibi aralıkları deneyerek bulabilirsin genelde çoğu böyle zaten aim color olayı var yani oyundaki seçtiğin rakip rengini hile menüsünden ayarla mor öneririm gerisi tamamen senin ayarlamalarına bağlı bu genel bi aralık

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt