Çözüldü Valorant Hi̇le Hakkinda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TekYALNIZLIK

Diamond Üye
[HIDEREPLYORREACT=1]
ÖNCELİKLE HERKES HOŞ GELDİ Size bir kac sorum olacak kendi yazdıgım bir hile hakkında python ile yazdım ve keyauth giriş sistemi yaptım ve ilk defa böyle bir şey yaptım (bir kaç arkadaştan yardım alarak) hileyi test ettigimde gayet güzel çalışıyor ama hilenin ne zaman detect olacagını yada nasıl detect oldugunu falan nasıl anlayacagım bunlar hakkında bilgi verebilirmisiniz ve hilede şuan aimbot silent bot bunun gibi özellikler rcs falanda eklemeyi düşünüyorum ama valorant anticheat sistemi bildiginiz gibi gayet saglam sizce kac ay gider
[/HIDEREPLYORREACT]

Moderatör tarafında düzenlendi:
ÖNCELİKLE HERKES HOŞ GELDİ Size bir kac sorum olacak kendi yazdıgım bir hile hakkında python ile yazdım ve keyauth giriş sistemi yaptım ve ilk defa böyle bir şey yaptım (bir kaç arkadaştan yardım alarak) hileyi test ettigimde gayet güzel çalışıyor ama hilenin ne zaman detect olacagını yada nasıl detect oldugunu falan nasıl anlayacagım bunlar hakkında bilgi verebilirmisiniz ve hilede şuan aimbot silent bot bunun gibi özellikler rcs falanda eklemeyi düşünüyorum ama valorant anticheat sistemi bildiginiz gibi gayet saglam sizce kac ay gider
öncelikle mouseyi hareket ettirmek için ne kullanıyosun onu söyle ordan başlıyalım

hacı eğer siksok mouse movementi kullanıyosan ban yersin onun için bilgi vericem ?????
merak etme o kadar kolay movement falan kullandıgım yok arduino ile baglantılı yapacagım hileyi direkt mouse ile baglantılı olmayacak araya bypass düşünüyorum eğer halledebilirsem

merak etme o kadar kolay movement falan kullandıgım yok arduino ile baglantılı yapacagım hileyi direkt mouse ile baglantılı olmayacak araya bypass düşünüyorum eğer halledebilirsem
he şöyle adam gibi söylesen bilgi vericem ardunio bağlantısı için ne kullanıcaksın?

hocam comportla mı bağlayacaksın başka bişeyle mi bypass ne bypassı vahiy mi iniyor nerden bilicem
comport yapmayı düşünmüyorum onlar genellikle 3-4 ayda patlıyor bana saglam bir şeyler lazım senin önerebilecegin bir şeyler varmı bunun icin şuan comport baglı olması lazım

comport yapmayı düşünmüyorum onlar genellikle 3-4 ayda patlıyor bana saglam bir şeyler lazım senin önerebilecegin bir şeyler varmı bunun icin şuan comport baglı olması lazım
daha önce ardunio ile denemedim çok fazla tecrübem olmadı ancak software olarak yazdığım bi örnek vardı nun için socket driver kullanmıştım uc deki bi süre ud kaldı ancak bikaç hafta öncesinde dt oldu arduniolara gelirsek eğer bir yöntem bulup sadece kendin kullanırsan yöntem patlayana kadar devam edersin vanguard giren aygıtları algılayabiliyor bikaç ayda bir banwawe yaşıyanlar oluyor ne kadar sürede banlanıcağını kimse tam olarak söyleyemez ancak bulduğun yöntemle aylarca kullanman mümkün fakat kullandığın hileyi çok fazla kişiyle paylaşırsa/satarsan öyle yada böyle patlıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt