Valorant hesabının mail adresini nasıl öğrenebilirim?

urban

Gold Üye
İletişim
Beyler geçen sene birisinden valorant hesabı aldım şimdi hesaba girmeye çalıştığımda kayıtlı olan maile kod gidiyor mail adresini unuttum fotoğrafta gördüğünüz mail adresini nasıl öğrenebilirim yıldızlı kısımları görsem maili hatırlayacağım ama hatırlayamıyorum.

Not: Hesabı satın aldığım için bütün bilgilerini bilmiyorum o yüzden ticket açamam. Satın aldığım kişide öldü sanırım ulaşamıyorum.​

eqz6dwg.png

Zamanında giriş yaptıktan sonra sayfa kaynağını görüntülede çıkıyordu ama giriş esnasında buna erişebilirmisin emin değilim

gecen gün bu forumda paylasılmıstı mail method ordan yola cıkarak bulabilirsin bulursam aticam

buldum

2- Gizli sekmede siteye girin.

3- Sağ Üstten giriş yap diyip giriş yapıyoruz

4- Giriş yaptıktan sonra destek anasayfasına atıcak bizi ardından Ctrl+U tuşuna basıyoruz.

5- Sekme açılıcak oradan Ctrl+F yapıyoruz ve mail yazıp aratıyoruz hesabın maili olucaktır bunu bir yere kaydediyoruz.
Örnek:

gecen gün bu forumda paylasılmıstı mail method ordan yola cıkarak bulabilirsin bulursam aticam

buldum

4- Giriş yaptıktan sonra destek anasayfasına atıcak bizi ardından Ctrl+U tuşuna basıyoruz.

5- Sekme açılıcak oradan Ctrl+F yapıyoruz ve mail yazıp aratıyoruz hesabın maili olucaktır bunu bir yere kaydediyoruz.
Örnek:
o fix değil mi?

buldum

Örnek:
kanka giriş yaptıktan sonra direk kod istiyor destek ana sayfasına atmıyor ve kod kısmında dediğin gibi ctr u yapıyorum ama mail gözükmüyor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt