zSheZofren
Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Selamun aleykum CheatGlobal ailesi. Ben Haksız yere ceza yedim ve puşt valorant botu boş yazdı. Desteğe yazdığım şudur: Merhaba Valorant Yetkilileri, Ben 2 Gün Önce Valoranta Başladım. 8 Haziran Saat 22 civarlari valorantta dereceli oynayabilmek için Derecisiz rekabet Girdim. Oynadim Kazandim Kaybettim. Daha sonra 1 el daha girdim karakterimi seçtim takım arkadaşlarim ve rakiplerimde Seçti ve map yüklenmeye başladi. Ancak Laptopum 10 saniye sonra kapandi mavi ekran geldi laptop (pc) yanit vermiyor dedi. Ve 3 saniye sonra %100 oldu ve laptopum yeniden basladi. Daha sonra açildi ve ben oyunuma devam ettim ve eli kazandik. Daha sonra O eldeki bi arkadaş ile Arkadaş olduk ark ekledi dc filan verdi. Daha sonra beraber derecesiz oynicaktik ancak sistem afk kaldin ceza filan aldin dedi ama takmadim. Ama derecesiz giremiyordum. Ya.i Haksız yere Afk banı yemiştim. Tabiki laptopun yeniden başladığı anda Valorant Vanguard sistemi Afk olaram algılıyabilir ama Lütfen banimi daha dogrusu Afk kalma cezasini (derecesiz giremiyorum ve dereceli olamıyorum) kaldirin lutfen. Sizden tek istediğim bu. Yalan Söylemediğime Dair Ailem Şerefim Üzerine Yemin Ediyorum. Allah Rızası için haksız olan afk cezasini kaldirin lutfennn <3
Botun Yazdığı: Merhaba, ajan. Bize yazmana çok sevindik. Sistemlerimiz, oyun içindeki olumsuz davranışların nedeniyle kısıtlama cezası aldığını gösteriyor. Kısıtlamanın bitişine dair gün ve saat bilgisini istemci içerisinden görüntüleyebilirsin. Şu anda kısıtlamaya dair daha fazla bilgi sunamıyoruz. VALORANT'ta, her oyuncunun en iyi oyununu ortaya koyabileceği bir ortam oluşturabilmek için sistemlerimizi sürekli geliştiriyoruz. Bu da platformumuzda yaşadığın deneyimlerde güvenliği, adaleti ve aradaki iletişimi temin etmemiz gerektiği anlamına geliyor. Görevin ne olursa olsun, diğer oyuncularla saygı çerçevesinde iletişim kurmanı rica ediyoruz. Cezalandırma sistemiyle ilgili daha fazla bilgi edinmek için lütfen şu makaleye göz at:
Sizden istediğim boyle banlari kaldiram bir hile ve linki. Hwid ban istemiyorum. Sadece bu tür cezalari kaldiran bir hilw Ve LİNKİ. Varmidie acaba spoof alacak param yok
Botun Yazdığı: Merhaba, ajan. Bize yazmana çok sevindik. Sistemlerimiz, oyun içindeki olumsuz davranışların nedeniyle kısıtlama cezası aldığını gösteriyor. Kısıtlamanın bitişine dair gün ve saat bilgisini istemci içerisinden görüntüleyebilirsin. Şu anda kısıtlamaya dair daha fazla bilgi sunamıyoruz. VALORANT'ta, her oyuncunun en iyi oyununu ortaya koyabileceği bir ortam oluşturabilmek için sistemlerimizi sürekli geliştiriyoruz. Bu da platformumuzda yaşadığın deneyimlerde güvenliği, adaleti ve aradaki iletişimi temin etmemiz gerektiği anlamına geliyor. Görevin ne olursa olsun, diğer oyuncularla saygı çerçevesinde iletişim kurmanı rica ediyoruz. Cezalandırma sistemiyle ilgili daha fazla bilgi edinmek için lütfen şu makaleye göz at:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sizden istediğim boyle banlari kaldiram bir hile ve linki. Hwid ban istemiyorum. Sadece bu tür cezalari kaldiran bir hilw Ve LİNKİ. Varmidie acaba spoof alacak param yok