Valorant Hack [Aimbot-Wallhack-NameESP-HealthESP]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kusursuz

Uzman Üye
Aylığı 150$ günlüğü 15$ olan hileyi satıyorum.
Aylık : 500 TL
Günlük : 65 TL

Özellikleri :
Windows 10 (1903,1909,2004) Destekler.

2D ESP BOX - Bones (İskeletler) - Esp Name - HP Esp - Distance - Radar Esp - Friendly (Takım arkadaşlarını göstermez.)

Aimbot - Crosshair - Aim Fov - VIS Check (Rakip eğer duvar arkasındaysa aimbot kitlenmez.)

Aimbot : Head (Kafa)- Chest (Gövde)- Waist (Bacak)

Aimbot Keys (Tuşları) : Left Click - Right Click - ALT

Hileden görseller :

Hile external olduğu için oyun içi veya her hangi bir program ile ekran görüntüsü alınamıyor. Ayrı zaman da ban koruması olarak da geçerli.

Deneme olarak 65 TL ye satın alıp kullanabilirsiniz.

Ücretsiz olarak paylaşım yapılmayacaktır.

Hileli Boost gelecektir.

Son düzenleme:
bu fiyatla kimse satın almaz günlüğü 7 dolar olan hileler varken onlar bile satılmıyor neyin kafası bu .d

bu fiyatla kimse satın almaz günlüğü 7 dolar olan hileler varken onlar bile satılmıyor neyin kafası bu .d
Türkiye de yaşadığınızı bilin. Adamların 150 Doları Yani Türkiye bazında düşünelim. Adamların 150 TL si bizim 1.000 TL miz. Aimtity ile aynı hileye sahibiz. Onun fiyatlarını bilmiyorum. Bu benim fiyatlarım Zaten öyle 50 100 tl ye valorant hilesi bulmak çok da kolay değil.

Türkiye de yaşadığınızı bilin. Adamların 150 Doları Yani Türkiye bazında düşünelim. Adamların 150 TL si bizim 1.000 TL miz. Aimtity ile aynı hileye sahibiz. Onun fiyatlarını bilmiyorum. Bu benim fiyatlarım Zaten öyle 50 100 tl ye valorant hilesi bulmak çok da kolay değil.
50-100 TL ye hile bulmak çok kolay aim paylaştım ayarını yaparsan sorunu yok esp de aynı şekilde 1 ay a kadar ücretsiz paylaşılır Türkiye'de aylık 500 TL ye 30 günlük alamayacağın bir hile yok herhangi bir oyun için en az 14 günlük alabilirsin bu fiyata kimse almaz boşuna satıyorsun bence :)

Son düzenleme:
50-100 TL ye hile bulmak çok kolay aim paylaştım ayarını yaparsan sorunu yok esp de aynı şekilde 1 ay a kadar ücretsiz paylaşılır Türkiye'de aylık 500 TL ye 30 günlük alamayacağın bir hile yok herhangi bir oyun için en az 14 günlük alabilirsin bu fiyata kimse almaz boşuna satıyorsun bence :)
Ücretsiz verilen hilelerden hayır gelmeyeceği ap açık ortada bunu bil.

Ücretsiz verilen hilelerden hayır gelmeyeceği ap açık ortada bunu bil.
Paylaştığım aim i 15 maç kadar kullandım ban yemedim sizin paylaştığımız daha fazla belli ediyor aim v.b risk farkıda çok azdır

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt