Valorant güvenilir hesap.

258saltak

Silver Üye
Herkese Merhaba Arkadaşlar İyi Forumlar.
Valorant Hesap Alacağım Main Hesap Olarak Kullanacağım. Maili üzerime alıp daha sonrasında mail çekme gibi durumlarla karşılaşmak istemiyorum ömürlük account olacak yani.
Sizce Nereden Temin Edebilirim?

Önerilerinizi Bekliyorum...

Valorant Hesap Alacağım Main Hesap Olarak Kullanacağım. Maili üzerime alıp daha sonrasında mail çekme gibi durumlarla karşılaşmak istemiyorum ömürlük account olacak yani.

ıtemsatıstyan vb alabılırsın hesap geri cekılırse destek talebi olustur hemen cocugun kafasını agrıtıyolar

Gamermarkt dışı hiçbir siteden alışveriş yapma orada dahi geri çeken olursa her yerde çekerler :D

Gamermarkt dışı hiçbir siteden alışveriş yapma orada dahi geri çeken olursa her yerde çekerler :D
gamermarkte pek güvenmiyorum gecmiste hesabımı ilana koyar koymaz satın alındı alındıktan ertesi gün gamermarkt bana wpden yazdı sattıgınız hesabı geri verin gibisinden dava falan dediler eve dava kağıdı da gelmiyor boş site, ama diğer sitelere göre güvenilir tabii

ıtemsatıstyan vb alabılırsın hesap geri cekılırse destek talebi olustur hemen cocugun kafasını agrıtıyolar
kafa ağrıtmak derken kanka sadece 1-2 mesaj atıyorlar iade geçmezseniz dava süreci başlıyacak diye 1,5 yıldır bekliom hala başlamadı

Hesap.com.tr bu konuda sizlere yardımcı olmaktadır.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt