Çözüldü Valorant Gigabyte Spoof

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

justslayer

Gold Üye
Az önce spoof attım fakat bios up down yapmadım çünkü yapamıyorum bios down yapmaya çalıştığımda invalid bios image diyor anladım ki bios up down sız çalışmıyacak 1 maç attım tekrardan ban yedim ( kullandığım spooferlar cgspoof gupro) yardımcı olucak arkadaş var mı gigabyte kolay diyorlar ama bir tek ben yapamıyom galiba
gigabyte b460 hd3 anakartım

Az önce spoof attım fakat bios up down yapmadım çünkü yapamıyorum bios down yapmaya çalıştığımda invalid bios image diyor anladım ki bios up down sız çalışmıyacak 1 maç attım tekrardan ban yedim ( kullandığım spooferlar cgspoof gupro) yardımcı olucak arkadaş var mı gigabyte kolay diyorlar ama bir tek ben yapamıyom galiba
gigabyte b460 hd3 anakartım
USB FAT32 YAP ONDAN OLMUYODUR GİT BİÇİMLENDİR YAP ORDAN FAT32 SEC BİRDAHA DOSYAYI AT DENE

benim de gigabyte windows 10 1709 format attım bios down yaptım gupro kullandım sonra 21h2 ye windows update ile güncelledim kalktı

Öncelikle yorumda gördüm windows sürümünüzü değiştirmeye gerek yok . 2. Si formatı usb ile tüm diskleri biçimlendirerek attığınızdan emin olun .Gibi çok şey sayabilirim dc gelirsen ücretsiz yardımcı olmaya çalışıyım . Merttt#6675

spoof attık fakat öncekinden 24 saat sonra hesaba girdiğimde ban yedim gigabyte b460 hd3 intel soket yardımcı olucak var mı

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Temiz bi format uwu spoofer hard disk değiştir sürüm değiştir mac/ıp değiştir valorant ı kur her seferin de kalkmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt