Valorant Free Hwid Spoofer

olcayq

Uzman Üye
Öncelikle selamlar dostlar sizlere bugün banımı kaldırdığım spooferları göstereceğim

NOT: ÖZELLİKLE SÖYLÜYORUM OLUŞABİLECEK HİÇ BİR SORUNDAN SORUMLU DEĞİLİM HERKES KENDİ SORUMLULUĞUNDA KULLANSIN BEN MSİ ANAKARTTA DENEDEĞİMDE ÇALIŞTI HALADA BAN YEMEDİM BAŞKA HANGİ ANAKARTLARDA İŞE YARAR BİLMEM. VERDİĞİM BÜTÜN SPOOFERLARI KULLANARAK YAPTIM BUNLARI

Eğer bir hile satın aldıysanız hwid sorunlarıyla karşılabilirsiniz bunuda söylemiş olayım

1. Adım: Başlamadan önce kesinlikle bios up veya down yapın format size kalmış [up down ne demek bilmeyenler için biosunuzu güncelleyin veya düşürün]

2. Adım: Sizlere vereceğim Spooferları tek tek yapıp spooflayın özellikle söylüyorum 1buttonbetayı en son spooflayın

3. Adım: Yapacaklarımı izleyin "Windows aramaya gelin ağ durumu yazın ve enterlayın açılan menüde ağ ve paylaşım merkezi var ona tıklayın internetinizi seçin [ethernet] sağ tık özellikler yapılandır açılan menüden gelişmişe gelin ve ağ adresini seçin sonra tarayıcınıza gelip bu adrese girin ve biraz aşşağıya inin Mac Adress Formatı seçip en alttakini yapın ve Generate Mac Adress e tıklayın ve çıkan kodu kopyalayıp az önce girdiğimiz ağ adresini girip o kodu yapıştırın"

4. Adım: Valorantı indirin ve oynayın

Spoofer Link: "önceden şunu söyliyim 1buttonbetanın şifresi 4u4play"

VT Linkler:

1buttonbetanın virustotalı kabarık ama işime yaradı virüs varsa içinde lütfen beni banlamayın

söylemeyi unutmuşum val 51 hatası alırsanız pcyi yeniden başlatıp yine valoranta girin ek olarakda içine ücretli bir spoofer kaçmış kullanıcı adı şifre soruyor onu yanlışıkla koydum kusuruma bakmayın

Son düzenleme:
Eline emeğine sağlık. Her konunda insanlara yardımcı olmak için çabalıyorsun. Takdir ediyorum seni dostum

Valla virus falan umrumda değil şu ban bi kalksın da kafayi yicem eve gidince msi ile deniyecegim bu arada bir şey merak ettim rar ismi tanidik geldi bunu youtubeden mi gördün adam videoyu silmiş şimdi

eline emeğine yüreğine sağlık kardeşim çok güzel olmuş <3

Valla virus falan umrumda değil şu ban bi kalksın da kafayi yicem eve gidince msi ile deniyecegim bu arada bir şey merak ettim rar ismi tanidik geldi bunu youtubeden mi gördün adam videoyu silmiş şimdi
İsmini kendim koydum fakat 1buttonbetayı bir youtube videosundan aldım

birşey soracağım kanka hangi oyundan ban yedin ve hangi hileyi kullandın. Bende hile denemek istiyorum ama tedirginim. Ban yemekten değilde forumda görüldüğü üzere banı kaldıramamaktan tedirginim.

birşey soracağım kanka hangi oyundan ban yedin ve hangi hileyi kullandın. Bende hile denemek istiyorum ama tedirginim. Ban yemekten değilde forumda görüldüğü üzere banı kaldıramamaktan tedirginim.
Başlıkta valorant hwid spoofer yaziyor ya kanks manks canks valoranta hic bulaşma başin ağrır

Bir msi anakartı olan admin deneyip onaylayabilirmi

Bir admin arkadaş yokmu onaylayacak

internet yavaşladı a.ğ aga nasıl bişi bu mac 68 mb dosyayı normalde 45 30 saniyede indirmesi lazım 26 dk diyor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt