Hocam Laptop üzerinden oynuyorsanız tahminen ısınmadan kaynaklıdır. Harici bir soğutucu alarak çözebilirsiniz diye düşünüyorum.iyi günler valoranta oynarken 200 fps den bir anda 90a düşüyor fps dropu giriyor ne kadar uğraşsamda cözüm bulamadım sistem gereksinlerim 1060gtx ryzen 5 8gb ram var yardımcı olursanız seviniriim
Evet arkadaşın dediği gibi laptop kullanıyorsanız ısınmadan, masaüstü kullanıyor iseniz oyunun kötü optimizasyonundan dolayı oluyor ben sorunu oyunu tam ekran oynarak fps sabitleyerek çözüm işine yarayabilir.Hocam Laptop üzerinden oynuyorsanız tahminen ısınmadan kaynaklıdır. Harici bir soğutucu alarak çözebilirsiniz diye düşünüyorum.
Aynen hocam. Valorant zaten dengesiz optimizasyonu ile bilinen bir oyun. Maalesef güncellemeden güncellemeye böyle sorunlar ile karşılaşabiliyorsunuz. Siz yine de ekran kartınızı vs. güncellemeyi deneyin zaten denemediyseniz, belki bir yardımı dokunur.Evet arkadaşın dediği gibi laptop kullanıyorsanız ısınmadan, masaüstü kullanıyor iseniz oyunun kötü optimizasyonundan dolayı oluyor ben sorunu oyunu tam ekran oynarak fps sabitleyerek çözüm işine yarayabilir.
Hocam drop yaşadığınız anlarda oyun ayarları içerisinden, pencereli moda geçiş yapıp tekrar tam ekrana alın, bende de oluyordu bunu yapınca düzeldi.iyi günler valoranta oynarken 200 fps den bir anda 90a düşüyor fps dropu giriyor ne kadar uğraşsamda cözüm bulamadım sistem gereksinlerim 1060gtx ryzen 5 8gb ram var yardımcı olursanız seviniriim