Çözüldü Valorant Fps dropu yardımcı olursanız sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emir02

Normal Üye
iyi günler valoranta oynarken 200 fps den bir anda 90a düşüyor fps dropu giriyor ne kadar uğraşsamda cözüm bulamadım sistem gereksinlerim 1060gtx ryzen 5 8gb ram var yardımcı olursanız seviniriim

iyi günler valoranta oynarken 200 fps den bir anda 90a düşüyor fps dropu giriyor ne kadar uğraşsamda cözüm bulamadım sistem gereksinlerim 1060gtx ryzen 5 8gb ram var yardımcı olursanız seviniriim
Hocam Laptop üzerinden oynuyorsanız tahminen ısınmadan kaynaklıdır. Harici bir soğutucu alarak çözebilirsiniz diye düşünüyorum.

Hocam Laptop üzerinden oynuyorsanız tahminen ısınmadan kaynaklıdır. Harici bir soğutucu alarak çözebilirsiniz diye düşünüyorum.
Evet arkadaşın dediği gibi laptop kullanıyorsanız ısınmadan, masaüstü kullanıyor iseniz oyunun kötü optimizasyonundan dolayı oluyor ben sorunu oyunu tam ekran oynarak fps sabitleyerek çözüm işine yarayabilir.

Evet arkadaşın dediği gibi laptop kullanıyorsanız ısınmadan, masaüstü kullanıyor iseniz oyunun kötü optimizasyonundan dolayı oluyor ben sorunu oyunu tam ekran oynarak fps sabitleyerek çözüm işine yarayabilir.
Aynen hocam. Valorant zaten dengesiz optimizasyonu ile bilinen bir oyun. Maalesef güncellemeden güncellemeye böyle sorunlar ile karşılaşabiliyorsunuz. Siz yine de ekran kartınızı vs. güncellemeyi deneyin zaten denemediyseniz, belki bir yardımı dokunur.

Hocam drop yaşadığınız anlarda oyun ayarları içerisinden, pencereli moda geçiş yapıp tekrar tam ekrana alın, bende de oluyordu bunu yapınca düzeldi.

Merhabalar laptop ile oynuyorsanız ısınmasından kaynaklanabilir masaüstünden oynuyorsanız oprtimize sorunu var. Değil gtx1060 rtx2060 da olsa o fps drobunu yersiniz ekran kartından kaynaklanmıyor oyunun kendi sorunu bunu da fpsyi sabitleyip tam ekranda oynayınız.

hocam benim laptop ısınmıyo fakat 60 a sabit bi anda 1 olup tekrar 60a çıkıyor en düşük ve en yüksek ayarlarda oluyor bu durum ikisinde de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt