VALORANT | ForzaEloboost

uNives

Gold Üye

Forzaeloboost​

Forzaeloboost, güçlü ve deneyimli booster kadrosu ile geniş oyun hizmetleriyle en yenilikçi ve kaliteli hizmet sağlayan boost platformlarından biridir. Valorant, oyununda aktif olarak boosting hizmeti veriyoruz. Oyunların yanısıra, üst seviyelerdeki oyuncularımızdan özel ders olarak öğretici içerik alabilir, oynayışınızı, oyun bilginizi ya da öğrenmek istediğiniz her şeyi her an öğrenebilirsiniz! Hangi oyunda olursa olsun, özel dersleriniz tamamen sizin müsait olduğunuz saatlere göre ayarlanıp en deneyimli boosterlarımız tarafından gerçekleştirilecektir. Aklınıza takılan bütün konular/sorular için sağ altta canlı destek veya WhatsApp hattımızdan sizleri bekliyor olacağız.

Forzaeloboost Kimdir/Nedir?​

Türkiye menşeili yasal olarak online oyunlara terfi/destek hizmetleri veren bir platformuz. Hizmetlerimiz oyunlarda daha yüksek rütbe/seviyelere gelmenizi sağlarken aynı zamanda gerekli paketler alındığında oyun bilginizi geliştirmeye yönelik öğretici içerikler barındırmaktadır. Forzaeloboost, uzun süredir tecrübelivay olan booster kadrosu ile tercih edeceğiniz en iyi seçenektir.

Forzaeloboost Güvenilir Mi?​

Forzaeloboost güvenilirlik konusunda en sağlam boost platformudur. Emek verilip para harcanan hesapların boostlanması ve işlem yapılırken güvenilirlik ve gizlilik sağlanması çalışmalarımızın temelini oluşturmaktadır. Booster ekibimiz bütün bu durumlara dikkat ederek size en güvenli boost hizmetini sağlarlar.

Forzaeloboost İade İşlemi Yapıyor Mu?​

Forzaeloboost, belirlenen koşulların dışına çıkılması durumunda %100 tam bedeli geri ödemektedir. Bu kuralları detaylıca sayfamızdan görebilirsiniz. Ayrıca web sitemizin canlı destek kısmından veya Instagram sayfamızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Süreç Nasıl İşliyor?​

Her şeyden önce gizlilik en ön plandadır. Alınan siparişler tamamen gizlilik içerisinde sisteme girilmekte ve kimseye görünmeden yalnızca işlemi yapacak boosterın bilgilerinizi göreceği bir paket ile profesyonel boosterlarımıza teslim edilmektedir. Oyun içerisinde arkadaş listenizle iletişim kurulmamaktadır. Bu sürede boostun gidişatını, size açılan özel discord kanalından, tamamen gizli olarak yakın takibini sağlayabilirsiniz.

SATIN ALDIKTAN SONRA​

Boost Ne Zaman Başlar?​

Ödeme sayfamızdan ödeme adımlarını tamamlamanızın ardından sisteme düşen siparişler, yoğunluk olmadığı zamanlarda en geç iki saat içerisinde başlamaktadır. Bu işlemleri discord sunucumuzdan yakın olarak takip edebileceksiniz ayrıca booster ile yazılı olarak iletişime geçeceksiniz.

Boost İşlemi Gecikti, Ne Yapmalıyım?​

Öncelikle belirtmemiz gerekir ki bu zamana kadar Forza Elo Boost platformunda gecikmiş bir işlem bulunmamaktadır. Ancak talihsizlik yaşanır da sizin işleminiz belirtilen süreleri aşar ise lütfen bizimle iletişime geçin. Sizleri memnun etmek adına detaylı görüşeceğiz, bekliyoruz :)

Boost Ne Zaman Biter?​

Forzaeloboost en hızlı teslim süresine sahip boost platformudur. Alınan işlemlerin büyüklüğüne göre, discord veya canlı destek üzerinden size bir teslim süresi belirtilir, bu süreler kesinlikle aşılmamaktadır. Hedefimiz bütün boostları en kısa sürede müşteriye teslim etmektir.

Uygun fiyat, kaliteli hizmet.​

Forza elo boost platformu, Türkiye’nin en uygun boost fiyatlarını sunmaktadır. Bununla beraber üst seviyelerde bulunan tecrübeli oyuncularımızla en uygun fiyatların yanında, en kaliteli hizmeti de sağlamaktayız.

Süper hızlı teslimat.​

Sipariş verdiğiniz saat hiç fark etmez. Forza Boost’ta bütün siparişlere en geç 2 saat içerisinde başlanır. Ortalama teslimat süremiz 1-2 gün arasındadır.

Onaylandı mı konu ona göre katılacağım sunucuya

Onaylandı mı konu ona göre katılacağım sunucuya
Ne onayından bahsediyorsun? ne yapmamızı beklıyorsun adamı yanımıza alıp bizi boostlamasını mı, saçma sapan sorularla gelmeyin lütfen.

Ne onayından bahsediyorsun? ne yapmamızı beklıyorsun adamı yanımıza alıp bizi boostlamasını mı, saçma sapan sorularla gelmeyin lütfen.
Sadece ''Soru'' sordum sonuçta karşı tarafa bir ödeme yapıyorsun ve boost işine başlıyor o kadar çok parayı alıp engelleyen var ki bu durum da benim bu soruyu sormam gayet normal . Karşı tarafı bilmiyorum yetkililerden bir haber bekledim terslemesini beklemedim gerçi benden başkasını terslemiyorsun da .

Sadece ''Soru'' sordum sonuçta karşı tarafa bir ödeme yapıyorsun ve boost işine başlıyor o kadar çok parayı alıp engelleyen var ki bu durum da benim bu soruyu sormam gayet normal . Karşı tarafı bilmiyorum yetkililerden bir haber bekledim terslemesini beklemedim gerçi benden başkasını terslemiyorsun da .
Öyle bir durum yaşanırsa yetkililere bildirirsin gerekeni yapılır. :thinkie:

Merhaba, boost işlemi için sitemiz mevcut aynı zamanda discord sunucumuzdaki tamamlanmış boost hizmetlerine göz atabilirsiniz. İyi forumlar.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt