hamburgermenü
Banned
1- Windows sürümünüz Windows 10 olmalı herhangi bir build olabilir. (Win11 olursa TPM sileceğimizden dolayı oyuna giremezsiniz.)
2- IObit Unlocker indirip C:\Windows\System32\drivers\tpm.sys dosyasını kaldırın.
3- AIO Runtimes kurun. (Bir konuda okuduğuma göre gupro aio olmadan serial değiştirmiyormuş.)
4- Revo uninstaller pro ile valorantı kaldırın ve tüm loglarını silin. (Kaldırmadan önce videoda yaptığım işlemi yapın yoksa oyununuz silinir internetim hızlı bir daha indiririm diyorsanız yapmayın.)
5- Bios update yapın. (Önceki sürüm olabilir şuan kullandığınız sürüm olabilir veya bir üst sürüm olabilir hiç fark etmez yeter ki yapın.)
6- Gupro spooferi çalıştırın ve gelen mavi ekran tüm internet aygıtlarınızın mac adreslerini değiştirin.
7- Çalışan tüm cmd ekranları kapandıktan sonra restart atın.
8- Oyun dosyalarını doğrulayıp oyuna girin iyi eğlenceler.
Videolu Anlatım:
Not: (Asus, Msi, Gigabyte, Biostar, Acer, Monster Laptop, HP Laptop) yazmış olduğum tüm anakartlarda test edildi ve banın kalktığı 1 hafta sonra doğrulandı asus üzerinde serialler değişmese bile ban kalkmış oluyor 3 adet ayrı asusta denendi ve çalıştı.
Not: Piyasada ban açıyorum diye gezen çoğu kişi bu methodu uyguluyor paranızı boşa kaptırmayın şansınızı deneyin.
Gupro:
Gupro VT:
2- IObit Unlocker indirip C:\Windows\System32\drivers\tpm.sys dosyasını kaldırın.
3- AIO Runtimes kurun. (Bir konuda okuduğuma göre gupro aio olmadan serial değiştirmiyormuş.)
4- Revo uninstaller pro ile valorantı kaldırın ve tüm loglarını silin. (Kaldırmadan önce videoda yaptığım işlemi yapın yoksa oyununuz silinir internetim hızlı bir daha indiririm diyorsanız yapmayın.)
5- Bios update yapın. (Önceki sürüm olabilir şuan kullandığınız sürüm olabilir veya bir üst sürüm olabilir hiç fark etmez yeter ki yapın.)
6- Gupro spooferi çalıştırın ve gelen mavi ekran tüm internet aygıtlarınızın mac adreslerini değiştirin.
7- Çalışan tüm cmd ekranları kapandıktan sonra restart atın.
8- Oyun dosyalarını doğrulayıp oyuna girin iyi eğlenceler.
Videolu Anlatım:
Not: (Asus, Msi, Gigabyte, Biostar, Acer, Monster Laptop, HP Laptop) yazmış olduğum tüm anakartlarda test edildi ve banın kalktığı 1 hafta sonra doğrulandı asus üzerinde serialler değişmese bile ban kalkmış oluyor 3 adet ayrı asusta denendi ve çalıştı.
Not: Piyasada ban açıyorum diye gezen çoğu kişi bu methodu uyguluyor paranızı boşa kaptırmayın şansınızı deneyin.
Gupro:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
(Bizzat kendi konusundaki indirme linkinden alınmıştır.) https://cheatglobal.com/konu/gupro-spoofer-free-valorant-vanguard-eac-battleye.16382/Gupro VT:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
insyde bios calısıyordur bilginize denendi
çalışıyor teşekkürler
İmzamı senin sayende kaldırdım. ( cevabından sonra kaldırıcağım )
Çok çok teşekkür ederim <3<3
şuana kadar 45 dolar para harcadım sırf kaldırmak için hiçbiri işe yaramamıştı cansın sen can
Herifler bu methodla yapıyordu demek vay be
çalışıyor arkadaşlar lembaba1337 tarafından denendi onaylandı
*bu arada kendi hilemden ban yemedim*
hocam konuyu guncellıyım 1 yada 2 elden val 5 atarken 3 eldır sorunsuz devam edıyorum eyw
gigabyte kullanıyorum
An itibari ile oyuna giriş yaptım Van 5 ve Van 152 hatası vermedi normalde vermesi gerekiyordu çalıştı galiba
Arkadaslar edit..Normalde 2 ci macta ban veren oyun 7-8 ci macimi atiyorum..Ban yok..Evet suan banim kalkti demem icin erken bekleyip devamini editlicem..Yalniz dikkat ettigim en onemli olay..Woofer,amidewin ve daha akliniza gele bilevek her spooferi denemis biri olarak biosumu update filan yapiyordum onda sorun yoktu..Ama hic bir sekilde kalkmazdi ban ve en onemlisi benim pc de genel olarak biosu update yaparken cpu z de filan asla guncel versiyon gozukmezdi windows buguydu herhalde her neyse ona ragmen bu methoddan sonra cpu z ekranima girince cok sasirdim bios versionu anakart modelimi cikma tarihini filan cok degistirmis yani oyle bir model ismi bile yok helal olsun cince bir sey yazmis anakart modeli farkli bir sey yazmis resmen bastan sonra degistirmis..bence ise yarayacaksa bundan dolayi yarayacak..Sonucu odaklicqm.Ama ne olursa olsun paylasan arkadasa cok tesekkur ederim,cok yararli oldu gercejteb.
asus anakartta sorunsuz çalıştı teşekkürler
başarılı çalışıyor
adamsın dofi sorunsuz çalışıyor w10 21h2 gigabyte a320m-ds2
bir arkadaşıma attım yaptı ve çalıştı teşekkürler
dostum ya bi yerde yanlış yapıyorsunuz veya her pcde çalışmıyor. asus kartıma yaptım ben aynı kartı kullanan bi arkadaşa da dcden yardım ettim oynuyor şuan. benim de 6. günüm bir problem yok. temiz hesap açıyorsunuz değil mi?
Son düzenleme: