Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
valorantı yaklaşık 1 saat önce 4-5 el akın attım raw accelden angel snap açmıştım %30 derecede fakat şuan girerken skinli hesabım falan ban yemiş 3 parti yazılım diye ama pc yeni formatlı ticket attım sizce açarlarmı
valorantı yaklaşık 1 saat önce 4-5 el akın attım raw accelden angel snap açmıştım %30 derecede fakat şuan girerken skinli hesabım falan ban yemiş 3 parti yazılım diye ama pc yeni formatlı ticket attım sizce açarlarmı
sözde raw accel 3. parti olarak algılanmıyor vs. diyolardı kendileri valorant çok sıkı olduğu için 3. parti olarak algılayabiliyor g.o bundan dolayı tracker bile kullanmıyorum