Çözüldü Valorant (FİXLENDI ÇALIŞMIYOR)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Soulfly48

Silver Üye
Arkadaşlar Ben 6 gün önce Valoranttan Donanım Banı Yedim Uzun Uğraşlar Sonucu araştımalar sonucu bu yöntemle ban tamamen kaldırılıyor kendim yaptım bizzat ve Şuanda Sıkıntısız Oyuna Giriyor İnanmayan Arkadaşlar Olacak Bana Yalancı Diyeceksiniz Ama Ekmek Nusap Çarpsın İşe Yarıyor Şuanda Video Çekemiyorum İnternetim Zayıf Olduğu İçin Video Atamam Ama Sİz Değerli Arkadaşlar Beni Discord Üzerinden Eklerseniz Size Canlı Bir Şekilde Ekran Paylaşarak Göstereceğim Ve Kendim Açtım Dahil Ss kanıtları var onlarıda size ataçağım Tek Yapmanız Gereken Beni Discord'dan eklemek.

Discord Adresim Ekleyin Beni: ∞ Alper/24#8627 Bu discordumu Ekleyiniz. Eğer Olmadı Discord Sunucuma Geliniz: Canlı Canlı Göstercem Size. Hoşcakalın.

Arkadaşlar Ben 6 gün önce Valoranttan Donanım Banı Yedim Uzun Uğraşlar Sonucu araştımalar sonucu bu yöntemle ban tamamen kaldırılıyor kendim yaptım bizzat ve Şuanda Sıkıntısız Oyuna Giriyor İnanmayan Arkadaşlar Olacak Bana Yalancı Diyeceksiniz Ama Ekmek Nusap Çarpsın İşe Yarıyor Şuanda Video Çekemiyorum İnternetim Zayıf Olduğu İçin Video Atamam Ama Sİz Değerli Arkadaşlar Beni Discord Üzerinden Eklerseniz Size Canlı Bir Şekilde Ekran Paylaşarak Göstereceğim Ve Kendim Açtım Dahil Ss kanıtları var onlarıda size ataçağım Tek Yapmanız Gereken Beni Discord'dan eklemek.

Discord Adresim Ekleyin Beni: ∞ Alper/24#8627 Bu discordumu Ekleyiniz. Eğer Olmadı Discord Sunucuma Geliniz: Canlı Canlı Göstercem Size. Hoşcakalın.
Ekmek Nusap Çarpsın :D

Bu Donanım Banı Yediğme Dahil Kanıt: Bu'da Donanım Banımı Açtıma Dahil Kanıt: Siz İnanmayın Bakalım Dcye Gelin Yardımcı Olayım.

Program zaten bilindik bir program bilmeye yoktur büyük ihtimalle
bilindik programlar ama onun çalıştırma yöntemi var bilmeyenlere yardımcı oluyorum yapamayanlar olmadı çalışmıyor gibisinden şeyler paylaşıyor arkadaşlar bizzat kendim yaptım dc aktifim şuan sadece valorant için gecerli değil hangi oyunlar donanım banı atıyorsa ondada kaldırabiliyor ve oynayabiliyorsunuz. yapamayanlar dc gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt