Çözüldü VALORANT FARKLI SUNUCULARDA DÜŞÜK PİNG ALMA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Weis

Uzman Üye
Merhabalar valorantta na,latam,kr,br gibi diğer sunucularda düşük ping almanın bir yöntemi var mi bilen birisi paylaşabilir mi? Örneğin LATAM sunucusunda normalde 200 ping falan alıyorsam VPN açıp denediğimde 160 lara kadar düşürmüştüm. Pingi 0-100 arasına dusurebilecek bir method var mıdır? Bilen varsa paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkürler.

Merhabalar valorantta na,latam,kr,br gibi diğer sunucularda düşük ping almanın bir yöntemi var mi bilen birisi paylaşabilir mi? Örneğin LATAM sunucusunda normalde 200 ping falan alıyorsam VPN açıp denediğimde 160 lara kadar düşürmüştüm. Pingi 0-100 arasına dusurebilecek bir method var mıdır? Bilen varsa paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
Twitch yayıncılarının ara ara reklamını yaptığı Wtfast diye bir program var VPN mantığı ile çalışıyor sanırım o da. Hatta şimdi aklıma düşürdün bi deniycem ben de güzel sonuç alırsam yazarım.

Sunucuya olan uzaklığından dolayı pinginin belirli bir seviyenin altına düşmesi imkansız. Ama aradaki bağlantı noktası sayısını azalttıkça pingin olması gereken optimum seviyelere düşer. Bunu da vpn kullanarak yapabilirsin aynı senin yaptığın gibi. Vpn önerim de bildiğim en kaliteli Nord VPN ' dir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt