Valorant External [Night Ware Release]

DavidO1

Gold Üye

Night Ware'ın sourcesinde bir kaç değişiklik yaptım ve oynamanız için release ettim​

kaç maç götürür bilmiyorum yaptığım değişikliklerden ama uzun olmayacağım kesin

kullanmadan önce konunun onaylanmasını bekleyin sonra yorumlarda zırlamayın.

image.png

menü rengini değiştirmişsin acaba başka ne gibi oynamalar yaptın

bugün onaylanır yarın reversed olur. sonra çalışmadığı anlaşılır çalışıyor etiketi haftalarca kaldırılmaz. insanlar sorar çalışmıyor nasıl yapalım diye cevap verilmez. sonra nightware nin satış sayfasında bunun çalışmadığını söylediğimizde night ware nin adamı olmakla suçlanırız ve anamıza bacımıza özelden ve forumdan küfürler yenir.

yaşandı bunlar. tecrübeyle sabit.

bir diğer ihtimal içine keylogger atılmıştır. valoranta girdiğinizde şifre ve kullanıcı adınız adama gider. siz drurumu farkedip şifrenizi değiştirene kadar random hesap olarak en az 100 kişiye satılır. 100 kişiden garanti 90 tanesi hile açmıştır. hesap banlanır. yandı gülüm keten helva olursun.

bugün onaylanır yarın reversed olur. sonra çalışmadığı anlaşılır çalışıyor etiketi haftalarca kaldırılmaz. insanlar sorar çalışmıyor nasıl yapalım diye cevap verilmez. sonra nightware nin satış sayfasında bunun çalışmadığını söylediğimizde night ware nin adamı olmakla suçlanırız ve anamıza bacımıza özelden ve forumdan küfürler yenir.

yaşandı bunlar. tecrübeyle sabit.

bir diğer ihtimal içine keylogger atılmıştır. valoranta girdiğinizde şifre ve kullanıcı adınız adama gider. siz drurumu farkedip şifrenizi değiştirene kadar random hesap olarak en az 100 kişiye satılır. 100 kişiden garanti 90 tanesi hile açmıştır. hesap banlanır. yandı gülüm keten helva olursun.
free bir şey niye reverse edilsin ayrıca onaylanmadan kullanılmamasını sonra yorumlarda böyle ağlayıp zırlayıp yazmamanızı belirttim :brainfree:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt