Valorant esp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

picaroons

Normal Üye
Merhabalar, bu konuyu yardım amaçlı açmış bulunmaktayım. Yeni hesabımın ilk konusu ve mesajı. Bana sadece lazım olan şey bypassız veyahut bypasslı esp kodu. Kodu tam olarak ne yapacagımı bilmiyorum ama aklımda bir kaç fikir var. Deneyeceğim. Yardımcı olur iseniz çok minnettar olacağım.

hocam forumda source kod paylaşıldı

Merhabalar, bu konuyu yardım amaçlı açmış bulunmaktayım. Yeni hesabımın ilk konusu ve mesajı. Bana sadece lazım olan şey bypassız veyahut bypasslı esp kodu. Kodu tam olarak ne yapacagımı bilmiyorum ama aklımda bir kaç fikir var. Deneyeceğim. Yardımcı olur iseniz çok minnettar olacağım.
Kodlamadan anlıyorsan seninle

External Valorant Source - Head/Box/Bone ESP source kodunu paylaşmak istiyorum yabancı forumdan buldum aimbot filanda mevcut adamlar çalıştırıp oynayabiliyorlar.Offsetler filan güncel ben hiç anlamıyorum bu işlerden eğer sen anlıyorsan iletişime geç benimle her şey hazır.Sadece Bypass yapacaz.

1625978461_lrlyif3.webp

Benim konumdan bakabilrsin fakat fixlenmis olabilir.

External Valorant Source - Head/Box/Bone ESP source kodunu paylaşmak istiyorum yabancı forumdan buldum aimbot filanda mevcut adamlar çalıştırıp oynayabiliyorlar.Offsetler filan güncel ben hiç anlamıyorum bu işlerden eğer sen anlıyorsan iletişime geç benimle her şey hazır.Sadece Bypass yapacaz.

1625978461_lrlyif3.webp
dc eklesene knk

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Valorant = Anti-Paste

1625978461_lrlyif3.webp
En büyük sorun zaten bypassı yapabilmek . off sett leri güncel sağlam bir sourcen varsa 5 dakikada bende derlerim

aynen kanka al sourceyi paraya sat :D
(yeni üye adlı kardeşimize söyledim)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt