dostum yapa biliceklerini söyliyeyim belki bir şans daha az oyunun kapanır belki pencerli moda geç windows bildirimlerini kapat discord vs kullanıyorsan kapatmalısın bir de asla alt tab atmaman gerekiyor direkt kapanır önere biliceklerim bunlar ama çoğu şans üzerine bazen hiç atmadığı oluyor oynıya biliyorsun hilenin yapımcısından kaynaklı bir sorun olduğu gibi kullanmak zorundasın birazMerhaba Hileyi Açıp oyuna giriyorum, çalışıyor ancak 5dk sonra oyun kapanıyor her seferinde sanki 5dk limiti varmış gibi ortalama 5dk'yaoyun direk kapanıyor nedeni ne olabilir çözümü var mı?
BU SADECE AİMBOTdamı oluyo wall hackta falan olmuyo dimi ?dostum yapa biliceklerini söyliyeyim belki bir şans daha az oyunun kapanır belki pencerli moda geç windows bildirimlerini kapat discord vs kullanıyorsan kapatmalısın bir de asla alt tab atmaman gerekiyor direkt kapanır önere biliceklerim bunlar ama çoğu şans üzerine bazen hiç atmadığı oluyor oynıya biliyorsun hilenin yapımcısından kaynaklı bir sorun olduğu gibi kullanmak zorundasın biraz