Valorant ESP, Aimbot, Lineup Helper 🎯 Fully Undetected, Private, and Powerful! 💪 Spoofer Included!

fantasy

Prime Üye

External ürünümüz yaklaşık olarak 9 aydır undetected durumdadır. Hiçbir ban dalgasına yakalanmadık ve aynı şekilde devam ediyoruz.

CheatGlobal için tam olarak 10 slot ayırdık, zaten hali hazırda global için farklı bir forumda sattığımız ürünümüzle özellikleri aynı olacak fakat communication ve driver tamamen değişecek. Her build için yeni bir program oluşturuyor, program hashleri tamamen benzersiz oluyor. Driver için de bilgisayardan bilgisayara değişen birkaç şey var.

Programa sahip olmak için herhangi bir başvuru yapmanıza gerek yoktur, zaman zaman indirimler de olacağı için program Türkler için bile erişilebilir durumda olacaktır.

Sadece aylık lisans anahtarı satılıyor ve fiyatı 120 dolar. Kur kaç olursa olsun 30'a sabitlediğimiz için indirim olmadığı zamanlarda 3600 liraya sahip olabileceksiniz.

10.02.2024 tarihine kadar %20 indirim devam etmektedir. Belirtilen tarihe kadar indirimli fiyatı 2900 lira.

Slot: 1/10

Personal Discord: fantasy.fr
Discord Server:
Website:

Player ESP
Box ESP
Head Circle
Health Bar
Agent Name
Weapon Name
Barrel ESP

Aim Assist

Enable Aim Assist
Recoil Control System
Fov Circle
Recoil Pattern
Fov (X, Y)
Smooth

Spike Informer
Spike ESP
Remaining Time
Defuse Percent
Height Position

Lineup Helper (Automatically Enabled)
Viper C (click)
Gekko C (click)
Kayo C (click)
Sova Q, E (click)
Brimstone Q (click)

Environments
Cypher Traps
Killjoy Traps
Chamber Trap
Viper Gas Bomb
Item ESP
(will be added more like sage wall, yoru tp etc.)

Settings
Visible Check
Dormant Check
Team Check
Stream Proof

image.png
Screenshot_2.png

image.png
image.png

Untitled.png

Son düzenleme:
Bana sadece spoofer lazım da fiyatta biraz daha yardımcı olamaz mısın hocam?

hocam konusu olmayan arkadaşlardan bir şey satın almanızı önermiyorum :)
öğrenmeye çalışıyorum hocam ben hile vs kullanmadım sistemime crackli oyun, torrent bile yüklemem. Sadece rank yoinker yükledim o kadar. 3 hesabımın hepsi perma yemiş ve van 152 alıyorum. Spoofer al dediler onun için arayıştayım

öğrenmeye çalışıyorum hocam ben hile vs kullanmadım sistemime crackli oyun, torrent bile yüklemem. Sadece rank yoinker yükledim o kadar. 3 hesabımın hepsi perma yemiş ve van 152 alıyorum. Spoofer al dediler onun için arayıştayım
anakartınız ne

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt