PoineWeb
Diamond Üye
Merehabalar, kendi kullandıp hazırladığım spooferi (banımı kaldıran tek spooferdi Asus laptop kullanıyorum) sizlerle paylaşmak iştedim
Gidip rainbow efi vs boş bedava spooferlara para vermeyin.
Kullanmak için boş bir USB ye sahip olmanız lazım FAT32 olarak formatlayın
Verdiğim dosyaları USB nin içine atıp Startup.nsh dosyasındaki (hem boot klasörünün içinde hem de anadizinde) seriallerde rastgele harf sayıları değiştirin
Bios menüsünde boot sıralamasında USB yi ilk sıraya alın bilgisayarı her açışınızda USB den başlaması lazım çünkü
Bu kadar seriallerin değiştiğini kendiniz de görebilirsiniz tavsiyem format ve bios up down yapın ben raid0 yapmadım ama kalktı gibi.
Alttaki 15 haneli seriallerde değişiklik yapacaksınız.
Amideefi çalışmazsa diye afuefiyi de ekledim sadece AMIDEEFIx64.efi yazılarını AFUEFIx64.efi olarak değişitirin.
İndirme Linki:
VirusTotal:
Gidip rainbow efi vs boş bedava spooferlara para vermeyin.
Kullanmak için boş bir USB ye sahip olmanız lazım FAT32 olarak formatlayın
Verdiğim dosyaları USB nin içine atıp Startup.nsh dosyasındaki (hem boot klasörünün içinde hem de anadizinde) seriallerde rastgele harf sayıları değiştirin
Bios menüsünde boot sıralamasında USB yi ilk sıraya alın bilgisayarı her açışınızda USB den başlaması lazım çünkü
Bu kadar seriallerin değiştiğini kendiniz de görebilirsiniz tavsiyem format ve bios up down yapın ben raid0 yapmadım ama kalktı gibi.
Alttaki 15 haneli seriallerde değişiklik yapacaksınız.
Amideefi çalışmazsa diye afuefiyi de ekledim sadece AMIDEEFIx64.efi yazılarını AFUEFIx64.efi olarak değişitirin.
İndirme Linki:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
VirusTotal:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir