Valorant EFI Spoofer (American Megatrends anakartlar için)

PoineWeb

Diamond Üye
Merehabalar, kendi kullandıp hazırladığım spooferi (banımı kaldıran tek spooferdi Asus laptop kullanıyorum) sizlerle paylaşmak iştedim
Gidip rainbow efi vs boş bedava spooferlara para vermeyin.

Kullanmak için boş bir USB ye sahip olmanız lazım FAT32 olarak formatlayın

Verdiğim dosyaları USB nin içine atıp Startup.nsh dosyasındaki (hem boot klasörünün içinde hem de anadizinde) seriallerde rastgele harf sayıları değiştirin
Bios menüsünde boot sıralamasında USB yi ilk sıraya alın bilgisayarı her açışınızda USB den başlaması lazım çünkü
Bu kadar seriallerin değiştiğini kendiniz de görebilirsiniz tavsiyem format ve bios up down yapın ben raid0 yapmadım ama kalktı gibi.

Alttaki 15 haneli seriallerde değişiklik yapacaksınız.
Amideefi çalışmazsa diye afuefiyi de ekledim sadece AMIDEEFIx64.efi yazılarını AFUEFIx64.efi olarak değişitirin.

İndirme Linki:
VirusTotal:

yJrlgG.png

Merehabalar, kendi kullandıp hazırladığım spooferi (banımı kaldıran tek spooferdi Asus laptop kullanıyorum) sizlerle paylaşmak iştedim
Gidip rainbow efi vs boş bedava spooferlara para vermeyin.

Kullanmak için boş bir USB ye sahip olmanız lazım FAT32 olarak formatlayın

Verdiğim dosyaları USB nin içine atıp Startup.nsh dosyasındaki (hem boot klasörünün içinde hem de anadizinde) seriallerde rastgele harf sayıları değiştirin
Bios menüsünde boot sıralamasında USB yi ilk sıraya alın bilgisayarı her açışınızda USB den başlaması lazım çünkü
Bu kadar seriallerin değiştiğini kendiniz de görebilirsiniz tavsiyem format ve bios up down yapın ben raid0 yapmadım ama kalktı gibi.

Alttaki 15 haneli seriallerde değişiklik yapacaksınız.
Amideefi çalışmazsa diye afuefiyi de ekledim sadece AMIDEEFIx64.efi yazılarını AFUEFIx64.efi olarak değişitirin.

İndirme Linki:
VirusTotal:

yJrlgG.png
calısıyor gelsin tadından yenmezde kanka disk serialleri değişiyor mu

calısıyor gelsin tadından yenmezde kanka disk serialleri değişiyor mu
Disk seriallerini bu yöntemle değiştiremeyiz Raid0 veya external driverla spooflamak gerekiyor ki bence gereksiz banımı kaldırmak için 1 hafta uğraşıp böyle çözdüm
Valorant Vanguard karnel çalışan bi anticheat yani windows yüklenmeden çalışıyor + olarak raid0 yapılsa da orjinal disk serialleri değişmiyor

burda da göreceğin gibi disk seriali raidle değişmiyor.

Disk seriallerini bu yöntemle değiştiremeyiz Raid0 veya external driverla spooflamak gerekiyor ki bence gereksiz banımı kaldırmak için 1 hafta uğraşıp böyle çözdüm
Valorant Vanguard karnel çalışan bi anticheat yani windows yüklenmeden çalışıyor + olarak raid0 yapılsa da orjinal disk serialleri değişmiyor

değişiyor asıl serialleri görme var raid0la değişiyor

değişiyor asıl serialleri görme var raid0la değişiyor
Kank ben de çok araştırdım ama gerçekten raid0 gereksiz olay farklı yabancı forumlarda da okuduğum kadarıyla disk serialini efi ile değiştirebilirsin ama kullanımı zor olduğu için paylaşmıyorum kullananlar yanlış kullanırsa null atıyor seriale yani boş oluyor öyle de direkt ban yiyor
ki benim laptopta çoğu kişi kalkmaz dedi deneyenler de kaldıramadı

external driver ne usta

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt