Valorant düzgün bir aimbot var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

frumcuk

cenk
Banned
İletişim
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
selam arkadaşlar ve değerli yetkili arkadaşlar. valorant için aimbot var mı acaba? atc makro gibi dandik bir oto aimbot gibi değil. sorik color gibi oyunun içine çeken bir aimbot lazım. sorik coloru en az 4-5 ay kullandım diye tahmin ediyorum. çok zevkliydi. ondan önce ona benzer cmd ile çalışan bir tane daha vardı. düşman mor renk yapıp fov smooth ayarlayıp takılmalık bir tane lazım. teşekkürler iyi oyunlar.

selam arkadaşlar ve değerli yetkili arkadaşlar. valorant için aimbot var mı acaba? atc makro gibi dandik bir oto aimbot gibi değil. sorik color gibi oyunun içine çeken bir aimbot lazım. sorik coloru en az 4-5 ay kullandım diye tahmin ediyorum. çok zevkliydi. ondan önce ona benzer cmd ile çalışan bir tane daha vardı. düşman mor renk yapıp fov smooth ayarlayıp takılmalık bir tane lazım. teşekkürler iyi oyunlar.
Kullanmadım ama japan atcx dll vardı onu dene bi istersen güzele benziyordu

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kardo o da güzele benziyor fakat çalışmıyor ya. bi bende mi çalışmıyor anlamadım. dll hatası veriyor. eksik dll leri indirdikten sonra yine hata veriyor çalışmıyor. bütün c++ lar da yüklü.

uğraştım çabaladım başardım çalıştırmayı. ve bu da gayet güzel. c++ yüklü olmalarına rağmen dll leri tek tek arayıp bulup yükledim. bazı hatalar daha aldım tabi ama sonunda yaptım. gayet güzel ve istediğim biçimde bir aimbot.
cmd ile çalışan bir tane daha vardı ama çalışmıyor artık bende arıyorum
knk japon dll var bi bakayım ayarladım sonunda ban atmazsa sende ayarla onu. gayet güzel bu da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt