Valorant divine esp hack Crâck isteği

Arduinna

Gold Üye
Screenshot-7.png

Valorant için çalışan esp hilelerinden bir tanesini daha buldum ancak ne yazık ki fahiş fiyatlarla dolar üzerinden satılıyor. Zayıf bir önleminin olduğunu düşünüyorum çünkü x64dbg üzerinden string textler gözüküyor cheat engine ile parola yanlış adressini loginledikten sonraki mesaj adressiyle değiştirdiğimde yazlar çıkıyor program kendini kapatıyor büyük ihtimal benim yeteneksizliğimden.

4UEx.png

Programın kendi hile firması tarafından indirme linki:

Virustotal büyük ihtimal korumalardan dolayı birkaç virüs buluyor sanırım.

Hilenin çalışma şekli:

Umarız crackleyen çıkar.

Son düzenleme:
ben bu yazılımı bir ay önce incelediğimde oyunun asıl hile dosyasını server taraflı çekiyordu ve o çekilen dosyada loader tarafından sağlanan aes keyle çözülebiliyor karısık bir algoritması vardı, bu hile yaklasık 4 5 aydır piyasada cracklenebilseydi coktan cracklenirdi diye düsünüyorum.

ben bu yazılımı bir ay önce incelediğimde oyunun asıl hile dosyasını server taraflı çekiyordu ve o çekilen dosyada loader tarafından sağlanan aes keyle çözülebiliyor karısık bir algoritması vardı, bu hile yaklasık 4 5 aydır piyasada cracklenebilseydi coktan cracklenirdi diye düsünüyorum.
Şöyle söyliyeyim ben stringler gözüktüğü için direkt login dediğimde çıkan boş yazısını valorant expired yani loglinledikten sonraki yazı ile değiştiriyorum oluyor hatta sondaki videodaki aynı uyarı bile çıkıyor ancak valoranta giriyorum inserte basıyorum herhangi bir enjekte durumu olmuyor maalesef.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Şöyle söyliyeyim ben stringler gözüktüğü için direkt login dediğimde çıkan boş yazısını valorant expired yani loglinledikten sonraki yazı ile değiştiriyorum oluyor hatta sondaki videodaki aynı uyarı bile çıkıyor ancak valoranta giriyorum inserte basıyorum herhangi bir enjekte durumu olmuyor maalesef.
%temp%'ye install.exe çıkarıp onu çalıştırıyor onun görev yöneticisinde herzaman açık kalması lazım bu loaderın fazla bi önemi yok :)

%temp%'ye install.exe çıkarıp onu çalıştırıyor onun görev yöneticisinde herzaman açık kalması lazım bu loaderın fazla bi önemi yok :)
Şimdi elitepvpers konusunda gördüm 1903-2004 windows sürümlerini destekliyormuş 1809 kullanıyorum ben bi format çakıp birdaha deneyeceğim.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt