keşke sebebinide yazsaydın neresi kazık merak ettim açıkcası
kral demir 1 fiyatlarına bakarsan 90-100 arası skin oldugun icin bende böyle bir fiyat belirledim cokmu demişim senin fiyat düşüncen nedirhacı 120 ne kafayımı yedin
satış ilanında 2. resimde envanter mevcut oradan bakabilirsin.Envanter/Koleksiyon ?
skinler boş skinler kanka ne diyonkral demir 1 fiyatlarına bakarsan 90-100 arası skin oldugun icin bende böyle bir fiyat belirledim cokmu demişim senin fiyat düşüncen nedir
ne bekliyordun yağmacı vandal falanmı demir 1 hesaplar 90-100 tl arası fiyatlara satılıyor eğer ucuza bulursan banada haber ver bende ordan alayım o zamanskinler boş skinler kanka ne diyon
gel sana unranked veriyim 90 tl maili değişen ne konusuyosun kardes skinli hesap champions karambitli?ne bekliyordun yağmacı vandal falanmı demir 1 hesaplar 90-100 tl arası fiyatlara satılıyor eğer ucuza bulursan banada haber ver bende ordan alayım o zaman
geçmiş zamandan battlepass alınmış onun skinleri duruyor
90 tl ye verdiğin skinler hic mantıklı değil dostum konusmana dikkat et ben sana ters yapmadımgel sana unranked veriyim 90 tl maili değişen ne konusuyosun kardes skinli hesap champions karambitli?