Valorant "Delaylı ban" nedir?

rand0m1se

Uzman Üye
Herkese selamlar, ben Kayra.
Bu konumda sizlere Valorantın "
Delaylı ban" uygulamasından bahsetmek istiyorum. Forum içerisinde delaylı ban ile poligon banı çokça karıştırıldığından isterseniz poligon banı ile ilgili yazımı da buraya basarak okuyabilirsiniz. Aktardığım yanlış bilgi olursa lütfen yorum olarak gönderin, düzenleyerek düzeltirim.

Delaylı ban nedir?
Delaylı ban, kullandığınız bir hile tespit edildiğinde size hemen ban atılmamasıdır. Hesabınız ve bilgisayarınız kaydedilir ban atılacak listeye alınır. Belirli bir süre sonra ban yersiniz.

Riot neden "Delaylı Ban" atıyor?
Riot, hile kullanan kişileri yakalamak konusunda sadece hemen ban atma yöntemine gitmiyor. Böyle bir durumda sadece hileyi ilk kullananlar ban yiyecek. Birkaç kişi ban yerse kimse o hileyi indirmek istemeyeceğinden Riot BAN DALGASI yöntemini kullanıyor.

Nedir bu "Ban dalgası"?
Siz bir hileyi kullanırsınız, belli bir süre kullanıp ban yemediğinizde o hileye güvenirsiniz. Hilenin ismi duyulur, UNDEDECTED diye duyurulur. Hileyi daha çok kişi kullanır. Siz hilenin fark edilmediğini sanarsınız ancak Riot aslında her şeyin farkındadır. Hileyi kullanan herkesin anakart seri numarasını ve hesaplarını çaktırmadan not ediyordur aslında. Belli bir kişi sayısına ulaşıldığında Riot bu kişilerin hepsine aynı anda ban atar ve tuzağa düşersiniz. Böylece birkaç hesabı banlamak yerine biraz bekleyip çok daha fazla hesabı banlayabiliyorlar.

Konumu okuduğunuz için teşekkürler. Başta da belirttiğim üzere bazı hatalarım olabilir, belirtmeniz halinde düzeltmeye çalışacağım. İyi forumlar

Teşekkürler yararlı bir konu olmuş umarım artık konu açıp delaylı ban yiyorum demezler :thonkie:

evet arkadaşlar forumda satılan toir sc lerde delaylı ban atıyor bilgilniz olsun ud değil yani ztn toir gibi global bir hilenin ud olması çok zor :)

Bundan önceki konu gibi güzel ve yararlı olmuş, elinize sağlık.

Gecikmeli bandır dikkat et hıwd yemeseyin dostum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt