🌟VALORANT COLOR AIMBOT🌟✅UNDETECTED✅💥CHEAP💥🔥GAME4CHEATS🔥

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Game4Cheats

Bronz Üye
cooltext440421142867819.png

[Visuals]
• Rcs (Recoil Control System)

[Aim]
• AimSens • AimFovX • AimFovY • AimHeight • SetAimKey • SetAimBone • SetAimColor • ColorTolerance

rlLKsf.jpeg

[+]Status: Undetected
[+]Complitability: Fully Support AMD / Intel CPU | Win 10/11
[+]Performance and optimisation / No FPS drops
[+]Works on Valorant/Vanguard
[+]Support Vanguard

p5gnkf7.png

• Papara
• İninal
• İban

9l58vfd.png

7 Day Key : 300 TL
30 Day Key : 700 TL

nxny44g.png

sp8i6qj.png

&

image.png
image.png

Son düzenleme:
Hocam resellersiniz sanırım bi tasarım yaptırın bence 4A Cool Text ile gitmez bu işler

[+]Support Vanguard

ben vanguardsız oynasam

[+]Support Vanguard

ben vanguardsız oynasam
Onu söyleyemiyoruz hocam :talonheart:
Hocam resellersiniz sanırım bi tasarım yaptırın bence 4A Cool Text ile gitmez bu işler
Reseller değilim lakin önerin için teşekkür ederim. Şimdiye kadar çok güzel afişler kullanan satıcıların ürünlerini kullanıp ay sonunu getiremediğinizi biliyorum o yüzden güvenli olsun bırakın sade olsun :talonheart:

Reseller değilim lakin önerin için teşekkür ederim. Şimdiye kadar çok güzel afişler kullanan satıcıların ürünlerini kullanıp ay sonunu getiremediğinizi biliyorum o yüzden güvenli olsun bırakın sade olsun :talonheart:
Videodan izlediğim kadarıyla, bu aimbotla tahmini olarak 2 gün dayanırsınız :)

Detectionun söylediğim şey ile ilgisi yok. Bu aimbot ile oynayıp manuel ban yeme süreniz maximum 2 gündür.
Demek istediğinizi anladım dediğim gibi bu tarz geri dönüşleriniz beni mutlu ediyor. Lakin 2 gün değil 2 ay size hergün ss bırakmamı isterseniz bu şekilde hiç gücenmeden hergün oyuna girer size ss atarım. Tabiki hesap aynı olacak ve hergün maç atılmış olacaktır.
Ben ürünüme gerçekten güveniyorum ve ban atıyor olsaydı bu şekilde oynanışa bağlıda olsa inanın buraya konu açmakla uğraşmazdım. :talonheart:
iyi satışlar hocam
Teşekkü ederim, sizleride kullanıcı listemde görmek isterim :talonheart:

Onu söyleyemiyoruz hocam :talonheart:

Reseller değilim diyorsunda kullandığınız aimbotun sahibi Revolex benim bildiğim kendisi tatilde ve konularınıza bakıyorum birçok hile konusu açmışsınız ben resellerim diye bağırıyorsun kısacası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt