valorant cheat makers

Nomad250

Normal Üye
ENGLISH : Is there someone that can make a valorant cheat only for me. it should be undetactabale safe to use? thank you and ofc gonna be payed

TURKISH : Merhabalar kişisel valorant hilesi yapan var mı? Hilenin sadece bana özel olmasını istiyorum hile vanguard tarafından yakalanmamalı yani kullanımı güvenli olmalı ve tabii ki paralı olacak ödemeyi bir şekilde yapabilirim.

Benim bi tanıdğım yapıyordu ama yüksek meblaalarda yapıyor bu adam

dolandırılmanı istemiyorum elitepvpers'de aç bu konuyu ve vouch'u yüksek olanlarla konuş anlaş fiyat konusunu muhtemelen btc ile daha ucuza yapacaklardır. özellikle üstteki yorumu yapan arkadaş gibi yok tanıdığım yapıyordu yok şu yapıyor diyenlere aldırış etmemeni rica ediyorum kendi maddiyatının sağlığı için blackmarket sistemi olan siteler,forumlar'dan kendine vouchu(iyi geri bildirim)i yüksek olan kişilerle konuş ve işini hallet

edit: sadece aim istersen en az bir 600-700 lirayı gözden çıkar esp falan da istiyorsan tahminen 300-500 dolar arası bir fiyata yaparlar onun da tr'e çevirmee şu an kafam basmıyor çok uykum var neyse iyi forumlar ben de buradan direkt yatağa

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt