Valorant Bol Skinli Elmas Hesap

AK74M0

Diamond Üye

MERHABA ARKADAŞLAR VALORANT HESABIMI SATIYORUM İLK MAİLİ BENDE DEĞİL AMA HESAP GÜVENİLİR 1 AYDIR BENDE HERHANGİ BİR SORUNDA BURDAYIM HESAP FOTOĞRAFLARDA GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ TÜM KARAKTERLER AÇIK MAİL SİZİN MAİLİNİZE AKTARILACAKTIR DİREK İBANA VEYA PAPARA NO İLE ÖDEYECEKLERE EXTRA İNDİRİM YAPARIM BAŞKA SORULARINIZ VARSA BURDAN SORABİLİRSİNİZ
BAŞKA SİTELERDEDE ALICIYA ÖZEL İLAN AÇILIR

FİYAT 1000 TL

ARTIK BU HESAP BU KADAR ETMEZ İLK MAİL YOKSA BU FİYAT NE GİBİ ŞEYLER YAZMAYIN HESAP BENİM FİYATINIDA BEN BELİRLEDİM ALIP ALMAMAK SİZE KALMIŞ

iyi satışlar knk ama 1k ya umarım alıcı bulursun

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
hesapta BP harıcı kac desen war dıycektım gorsell warmıs ılanda 1000 tl zor bulursun alıcı ama 990 tl edebılır

arkadasın dedıgı 1000 yerıne 990 yap pazarlık payı ver gitsin alısverısın altın kuralıdır 1000 tl yazmazlar ılana fişe 999 tl yazarlar :D bı tur ALGI yaratarak ucuz mus hissi vermek

arkadasın dedıgı 1000 yerıne 990 yap pazarlık payı ver gitsin alısverısın altın kuralıdır 1000 tl yazmazlar ılana fişe 999 tl yazarlar :D bı tur ALGI yaratarak ucuz mus hissi vermek
bunu 2023de kimse yemez zaten sitenin komisyonuyla bize 930 tl geliyor .d ama sizimi kırıcam 999 tl .d

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt