- İletişim
YAKIN ZAMANDA MAĞAZA VE DİĞER KISIMLARIDA YAPACAĞIM. GÜZEL YORUMLARINIZI BEKLİYORUM. EMEK OLDUĞUNU UNUTMADAN YORUM YAPARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM
Eğer valorant mobile çıkarılırsa bana göre tam mobile uyacak bir menü. Güzel olmuş. Eline sağlık.
YAKIN ZAMANDA MAĞAZA VE DİĞER KISIMLARIDA YAPACAĞIM. GÜZEL YORUMLARINIZI BEKLİYORUM. EMEK OLDUĞUNU UNUTMADAN YORUM YAPARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM
Oha nereden bildin :OTamam kanka anladık en grafik tasarım sensin bu arada bok gibi olmuş amk sıçarken mi yaptın?
mobil oyun tasarımı gibi olmuş biraz ama yine de çok güzel eline sağlık
Anladık en açık sözlü sensinTamam kanka anladık en grafik tasarım sensin bu arada bok gibi olmuş amk sıçarken mi yaptın?
Gibisinden bende beğenmedim zatende örnek olsun diye @♥valorant değil de valorant mobile olabilir güzel olmuş eline sağlık
hocam bence button kısımları daha keşfedilmemiş oyunların boktan buttonları gibi duruyor, onun dışında kartlar da güzel ama ranklar çok kötü duruyor, üstteki iconlar da biraz inceltilip değiştirilebilir. . Derecesiz, rekabete dayalı kısımları da muhteşem olmuş. Sidebar güzel fakat arkadaşlık istekleri kısmı biraz kötü duruyor. Gene de güzel olmuş eline sağlık