- Valorant Böyle Olsaydı? UI DESIGN -

Seksepalite 

𝙈𝙮 𝙇𝙞𝙛𝙚 𝙈𝙮 𝙍𝙪𝙡𝙚𝙨
Administrator
İletişim

Qj4kPb.png

Qj4Twx.png

YAKIN ZAMANDA MAĞAZA VE DİĞER KISIMLARIDA YAPACAĞIM. GÜZEL YORUMLARINIZI BEKLİYORUM. EMEK OLDUĞUNU UNUTMADAN YORUM YAPARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM :iloveyousir:

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

Qj4kPb.png

Qj4Twx.png

YAKIN ZAMANDA MAĞAZA VE DİĞER KISIMLARIDA YAPACAĞIM. GÜZEL YORUMLARINIZI BEKLİYORUM. EMEK OLDUĞUNU UNUTMADAN YORUM YAPARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM :iloveyousir:
Eğer valorant mobile çıkarılırsa bana göre tam mobile uyacak bir menü. Güzel olmuş. Eline sağlık.

daha güzel şık bir tasarım valorantın şuan ki çöp menüsünden bin kat daha iyi açıkçası

Arka plan parlaklığı biraz arttırılıp sağdaki profil resimleri küçültülmeli (BENCE) :turkish:

Qj4kPb.png

Qj4Twx.png

hocam bence button kısımları daha keşfedilmemiş oyunların boktan buttonları gibi duruyor, onun dışında kartlar da güzel ama ranklar çok kötü duruyor, üstteki iconlar da biraz inceltilip değiştirilebilir. . Derecesiz, rekabete dayalı kısımları da muhteşem olmuş. Sidebar güzel fakat arkadaşlık istekleri kısmı biraz kötü duruyor. Gene de güzel olmuş eline sağlık

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt