rand0m1se
Uzman Üye
Her şeyden önce selamlar arkadaşlar, ben Kayra.
Bu konumda sizlere Valorant'ta fazlasıyla işinize yarayacak bir yazılımdan bahsetmek istiyorum. Kullanacağımız yazılımın ismi Blitz.
Blitz sayesinde;
Oyun hakkında taktikler, LineUplar hakkında öğretici videolar bulabilirsiniz.
Valorant istatiklerinizi görebilirsiniz.
Hangi karakteri ne kadar süre oynadığınızı, hangi silahla kaç kill aldığınızı, HS atma yüzdenizi, KDA oranınızı, Win alma yüzdenizi öğrenebilirsiniz.
Ve en önemlisi;
Maç başlamadan önce karakter seçim ekranındayken takımınızdaki oyuncuların rütbelerini, KDA ve Kafa yüzdelerini, son 5 maçta kaç kere kazanıp kaybettiklerini görebilirsiniz.
İndirmek için:
Konumu okuduğunuz için teşekkür ederim <3
Eğer konu hoşunuza gittiyse "Beğen" tuşuna basarak bana destek verebilirsiniz. Hepinize iyi forumlar dilerim
Bu konumda sizlere Valorant'ta fazlasıyla işinize yarayacak bir yazılımdan bahsetmek istiyorum. Kullanacağımız yazılımın ismi Blitz.
Blitz sayesinde;
Oyun hakkında taktikler, LineUplar hakkında öğretici videolar bulabilirsiniz.
Valorant istatiklerinizi görebilirsiniz.
Hangi karakteri ne kadar süre oynadığınızı, hangi silahla kaç kill aldığınızı, HS atma yüzdenizi, KDA oranınızı, Win alma yüzdenizi öğrenebilirsiniz.
Ve en önemlisi;
Maç başlamadan önce karakter seçim ekranındayken takımınızdaki oyuncuların rütbelerini, KDA ve Kafa yüzdelerini, son 5 maçta kaç kere kazanıp kaybettiklerini görebilirsiniz.
Uygulama içinden ekran görüntüleri;
İndirmek için:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Konumu okuduğunuz için teşekkür ederim <3
Eğer konu hoşunuza gittiyse "Beğen" tuşuna basarak bana destek verebilirsiniz. Hepinize iyi forumlar dilerim