Valorant Blitz.GG sayesinde rakiplerinizden bir adım önde olun!

rand0m1se

Uzman Üye
Her şeyden önce selamlar arkadaşlar, ben Kayra.

Bu konumda sizlere Valorant'ta fazlasıyla işinize yarayacak bir yazılımdan bahsetmek istiyorum. Kullanacağımız yazılımın ismi
Blitz.

Blitz sayesinde;
Oyun hakkında taktikler, LineUplar hakkında öğretici videolar bulabilirsiniz.
Valorant istatiklerinizi görebilirsiniz.
Hangi karakteri ne kadar süre oynadığınızı, hangi silahla kaç kill aldığınızı, HS atma yüzdenizi, KDA oranınızı, Win alma yüzdenizi öğrenebilirsiniz.
Ve en önemlisi;

Maç başlamadan önce karakter seçim ekranındayken takımınızdaki oyuncuların rütbelerini, KDA ve Kafa yüzdelerini, son 5 maçta kaç kere kazanıp kaybettiklerini görebilirsiniz.

Uygulama içinden ekran görüntüleri;
unknown.png

unknown.png

İndirmek için:

Konumu okuduğunuz için teşekkür ederim <3
Eğer konu hoşunuza gittiyse "Beğen" tuşuna basarak bana destek verebilirsiniz. Hepinize iyi forumlar dilerim :)

kardesim niye rat paylasiyosun????

Her şeyden önce selamlar arkadaşlar, ben Kayra.

Bu konumda sizlere Valorant'ta fazlasıyla işinize yarayacak bir yazılımdan bahsetmek istiyorum. Kullanacağımız yazılımın ismi
Blitz.

Blitz sayesinde;
Oyun hakkında taktikler, LineUplar hakkında öğretici videolar bulabilirsiniz.
Valorant istatiklerinizi görebilirsiniz.
Hangi karakteri ne kadar süre oynadığınızı, hangi silahla kaç kill aldığınızı, HS atma yüzdenizi, KDA oranınızı, Win alma yüzdenizi öğrenebilirsiniz.
Ve en önemlisi;

Maç başlamadan önce karakter seçim ekranındayken takımınızdaki oyuncuların rütbelerini, KDA ve Kafa yüzdelerini, son 5 maçta kaç kere kazanıp kaybettiklerini görebilirsiniz.

Uygulama içinden ekran görüntüleri;
unknown.png

unknown.png

İndirmek için:

Konumu okuduğunuz için teşekkür ederim <3
Eğer konu hoşunuza gittiyse "Beğen" tuşuna basarak bana destek verebilirsiniz. Hepinize iyi forumlar dilerim :)
valorant hile kısmına açmanda bi garip olmuş

Cned'in kullandığını görmüştüm kullanışlı bir program kullanmak isteyen için...

@hex @XMAR @L3G @LeftCaps çalışıyor öneki alabilir miyim? isterseniz deneyebilirsiniz ancak zaten verdiğim link blitzin kendi sitesi ve çok fazla kişi tarafından halihazırda kullanılıyor.
Cned'in kullandığını görmüştüm kullanışlı bir program kullanmak isteyen için...
evet öyle sadece cned değil espor sektöründeki çoğu oyuncu tarafından kullanılıyor.
yararlı konu kanks teşekkürlerrr
rica ederim dostum iyi forumlar

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt