valorant beni banlamıyor ?

beratt31

Silver Üye
valorantta hertürlü hileyi yapdım hep ban yedim fakat hile yapmadıgım zaman hiç banlanmıyorum spoofere gerek kalmıyor bunun sebebini bilen varmı nasıl oluyor bu
ve ilerde hesaba skin v.s alınca ban yerim diye korkuyorum hwid ban atıyorlar amma işlenmiyor gibi bi durum var ortada :d

%1 lik olasılıktan bile daha düşük böyle bir şey olmasının 1 hafta düz oyna neyin ne olduğu belli olur ya yersin ya yemezsin tabii hilesiz bir şekilde.

Delay ban yiyorsundur.
ana hesabım ban yedi hiwid yemiştim bende windows 1709 a cektim sonra pc de internet yoktu bende biosta bişeylerle oynamıştım :d
ve öyle braktım windowsu güncelledim 21h2 sürümüne geri çektim sonra baktım ban yemiyorum hile açtıgımda yiyorum amma tekrar hesap açıp devam edebiliyorum :d

ana hesabım ban yedi hiwid yemiştim bende windows 1709 a cektim sonra pc de internet yoktu bende biosta bişeylerle oynamıştım :d
ve öyle braktım windowsu güncelledim 21h2 sürümüne geri çektim sonra baktım ban yemiyorum hile açtıgımda yiyorum amma tekrar hesap açıp devam edebiliyorum :d
Kardeşim benim hesap açıp devam edebilmen banlı olmadığın anlamına gelmiyor. Valorantın binbir çeşit ban yöntemi var nasıl ban yediğini bilmiyorsun biri 152 yiyor biri delay yiyor anlatabildim mi

Şimdi Burda Kafası Karışan Anakart mı Oldu Yoksa Riot mu

Nedenini sormak yerine beynini kullan, keyfini çıkar.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt