Çözüldü Valorant Başlatılamadı Hatası Çözümünü Bilenler ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hilmibb

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ARKADAŞLAR OYNA EKRANI GELİYOR BASIYORUM VALORANT BASLATILAMADI HATASI VERİYOR SEBEBİ NEDİR CÖZÜMÜ BİLEN VARMIDIR ACABA
(VALORANT BAŞLATILMAYA CALISIRKEN BİR AKSİLİK MEYDANA GELDİ YAZIYOR )

tam ekran iyileştirmelerini felan etkinleştirdiysen kapat ve yönetici olarak calıstırmayı tikle

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Büyük ihtimalle hata kodu -128 alıyorsunuzdur diye düşünüyorum bırakacağım linkteki işlemleri uygulayınız

Vanguard açıksa görev yöneticisinden kapatın, daha sonrasında görev yöneticisinden başlangıç kısmına girip vanguarda sağ tıklayıp dosya konumunu aç deyin ve vgtray uygulamayı yönetici olarak açın, son olarak oyuna girmeniz yeterli olacaktır. (oynaya tıklama yazısının ordayken yapıcaksın bu işlemi.)

ARKADAŞLAR OYNA EKRANI GELİYOR BASIYORUM VALORANT BASLATILAMADI HATASI VERİYOR SEBEBİ NEDİR CÖZÜMÜ BİLEN VARMIDIR ACABA
(VALORANT BAŞLATILMAYA CALISIRKEN BİR AKSİLİK MEYDANA GELDİ YAZIYOR )
Ayni hata bende oldu cok baktim fakat bulamadim,shipping exeyi yonetici olarak calistirin ve tam ekran modunu kapatmayi deneyin yine de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt