Valorant Basit & Simple Free Spoofer [Hwid Unban]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Youne

Diamond Üye
Status: Undetected (Algılanmadı)
Tested: Win10 1809 (2018) / 1909 Stable Version
Download Link: Güncelleniyor..

Açıklama
Merhaba, valorant oynamak için sabırsızlanıyor musunuz? O zaman spoofer konuma hoşgeldiniz.
Alıntı yapmak yasaktır. CheatGlobal dışında başka yerlerde paylaşırsanız DMCA telif hakkı talebi gönderirim.
Spoofer ücretsizdir, yorumlarınızı bekliyorum. Olumlu / Olumsuz yorumlara ve her tür eleştiriye açığız.
Belki 2-3 gün sonra görmüş olabilirsiniz. Fixlenmiş olabilir, bu yüzden anında destek duyuru almak için konuyu takip edin.

Çalışıyor / Kanıtlar
Bu arada örneğin hile kullandınız tekrar ban yediniz, hiç farketmez yine banınızı kaldırabilirsiniz. 9 Mart tarihinde spoofer
işlemini uyguladım. Aimbot açmamla banlanmam bir olmuştu dün gece güncelledim yine oyundayız. Hiçbir problem veya sorun yaşanmadı.

Dikkat Dikkat / Eğer Çalışmazsa
Spoofer bazen her bilgisayarda çalışmayabiliyor ne yazık ki, bu yüzden eğer spoofer sizde çalışmazsa bana özelden veya yorum atarak Windows sürümünüzü anakart modelini
markasını atabilirsiniz. Sorun yaşayanlar için sorunun çözümünü şuanlık araştırıyorum. Şimdilik aşağıya farklı methodlar bırakacağım. Eğer çalışmazsa bu methodları deneyeiblirsiniz.
Format atarsanız çok daha sağlıklı olur aşağıdaki verdiğim linkten windows'u indirip kurun. Bu işletim sistemi versiyonunda çok daha stabil ve daha iyi bir şekilde çalışıyor.
Format denicekler için KULLANDIĞIM Windows 10 LTSC 1909 (1809) IS Derlemesi Build 17763.316 x64 Türkçe sistemini kullanabilrisiniz. Spofladığım sistem budur

Nasıl Kullanılır / Kullanım Şekli
1.
Hwid Spoofer.exe'yi yönetici olarak açın.
2. Sözleşmeyi okuyup kabul edip giriş yapın.
3. Çıkan ekranda spoofer çalıştır'a basın.
4. Hwid Litepse ekranında 1 yazıp enter'a basın.
5. Ardından tekrar Y yazın ve enter'a basın.
6. Spoofer işlemi bittiğinde çalıştır'a tekrar tıklayın.
7. Biraz bekleyin internet gidip gelecektir. Bilgisayara reset atın.
8. Ardından yeni hesap açıp oyunu oynamaya başlayın.

Diğer yöntemler aşağıda spoiler şeklinde verilmiştir, çalışmazsa kullanın denendi ve onaylandı
Yukardaki işlemleri yapmadan önce valorant ve league of legends'a dair riot games'e ait herşeyi bilgisayardan silin.
Sildikten sonra baştan indirin ve tekrar kurun. Sonra ekran kartı driverinizin en eski sürümünü indirip kurun.
Ban yedikten sonra ekran kartınıza güncelleme geldiyse bir kaç sürüm öncekine dönün. Bu adımları denemeden öncede
Aygıt yöneticisinden ekran kartınızı kaldırın ve driver programlarını o şekilde kurup deneyin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
gelecek olan kolay spoofer bu mu yoksa başka bir spoofer mı bu

gelecek olan kolay spoofer bu mu yoksa başka bir spoofer mı bu
O adminlerin spooferi, bu benim spooferim :D deneyip olmazsa onu denersiniz şuanda birçok kişi ve benim için 1 haftada tam 2 kere çalıştı konuda discord adresinden bakabilirsiniz

Arkadaşlar deneyen ve çalışanlar, discordan değil burdan yorum atarsa daha iyi olur çalışıyor olarak güncellenmesi için, teşekkürler.
Ayrıcaburdan değiş bana discordan yazın süre sınırı nedeniyle yetişemiyorum

denedim çalışmadı ve izleri temizle dedikten sonra masaüstündeki çoğu imgeleri sildi

Çalışırsa ve hile açmazsam bir daha ban yemem demi?

denendikten sonra kullanılabilir ama yinede sitenin spooferını bekleyeceğim sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt