Çözüldü ✅Valorant Banlarınız Açılır✅

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ertan2024

Gold Üye
Herkese Selam Arkadaşlar Umarım gününüz iyi geçiyordur kendi bilgisayarımda uzun uğraşlar sonucu delay banı ve Van 152 yi kaldırdım forumda bir çok arkadaş yardım için konulara göz atıyor ve bunun sonucunda ya yanlış method uyguluyorlar ya da para ile alıp dolandırılıyorlardır sözüm hakkı ile iş yapanlara değildir sizin banlarınızı açabilirim para istemiyorum banınızı açtıktan sonra gönlünüzden ne koparsa mantığında banınızı açabilirim tabi ki bu şart değil elimden geldikçe yardımcı olmaya çalışmak istiyorum..
Discord //

Moderatör notu: kesinlikle onaylı olmayan kullanıcılardan alışveriş yapmayın, ücretsiz dahi olsa forumda onaylanmayan bir dosyayı sizlere Discord gibi platformlardan iletilen dosyaları açmayın!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Merhaba, bu tür konularda Discord adresi bırakmak yasak. Eğer bir methodunuz varsa Anti-Cheat Bypass kategorisine detaylı method anlatımı konusu açın.

Kullanıcılarımıza ufak bir hatırlatma: Kesinlikle analizinizi yapmadığınız 3. parti bir dosyayı açmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt