Çözüldü VALORANT BANLARA AF ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JLa

Bronz Üye
Bir tanıdığım hile yapıp 3 ay donanım banı yedi, spoofer ile tekrarlayıp fixlenene kadar oynadı. İki ay önce oyundan permanent yani sınırısız kalıcı ban yediğini öğrendi. Böyle birşey var mı bilmiyorum ama dün kendisiyle birlikte ban yiyen bir arkadaşının banının kalktığını söyledi bana. Sorunsuz oynayabiliyor. Üstelik banının kalkması için herhangi bir program kullanmadığını da söyledi. Riot Games, valoranttan oyuncu kaybediyor olabilir mi sizce ? Bazı kişilerin banını kaldırarak oyuna tekrar başlatma aşamasında olduğunu düşünüyorum. Şayet o kadar prestijli bir oyun ve şirket oyuncu kaybeder mi diye de düşünmek saçma geliyor, ama her şey mümkün bence.

Sanmıyorum böyle birşey olacağını. Çok basit ve amatörce bir hareket olur Riot Games açısından. Bu davranışı ile daha fazla oyuncu kaybeder sonuçta oyuncular birbirleri ile iletişim halinde. Belki farkında olmadan bilgisayarına bir program yüklemiştir ve bu belirli bilgileri değiştirmiştir.

Sanmıyorum böyle birşey olacağını. Çok basit ve amatörce bir hareket olur Riot Games açısından. Bu davranışı ile daha fazla oyuncu kaybeder sonuçta oyuncular birbirleri ile iletişim halinde. Belki farkında olmadan bilgisayarına bir program yüklemiştir ve bu belirli bilgileri değiştirmiştir.
Bende ona sordum emin misin herhangi bir program yükledin diye. Bir ay önce format atmış, o zamandan düne kadar herhangi bir program yüklediğini veya kullandığını söylemedi. Ya o yalan söylüyor sırrını vermiyor, ya da bu işin içinde başka bir iş var. Yine dönüşün için teşekkürler

Ban affı yok ek olarak valorantta permament ban yiyemiyorsun fix 3 ay veriyor süresiz kalıcı uzaklaştırma cihaz yasağı mevcut değil yani oyunun betasından itibaren çıkışıyle ilk 3-4 ay öyleydi ama sonrasında fix 3 ay vermeye başladı muhtemelen paylaşmak istemiyor yöntemini veya programı

Ban affı yok ek olarak valorantta permament ban yiyemiyorsun fix 3 ay veriyor süresiz kalıcı uzaklaştırma cihaz yasağı mevcut değil yani oyunun betasından itibaren çıkışıyle ilk 3-4 ay öyleydi ama sonrasında fix 3 ay vermeye başladı muhtemelen paylaşmak istemiyor yöntemini veya programı
O zaman onun ayıbı diyelim konuyu kapatalım. Sağolasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt