Valorant Banım Kalkması Gerekiyor

NEUN

Uzman Üye
Spooferı Olan Yada Uzaktan Bağlanıp Yönlendiren Bir Arkadaş Yardımcı Olursa Sevinirim 50 TL Bütçe Var Dilerseniz Artırırım
Ana Kart :Asus B450m-k
İşlemci : Amd Ryzen 3500x
Van 152 Hata Kodu
Win 11

Son düzenleme:
20 tl gibi bir butce ile bir spoofer satınalabilecegini duşunmuyorum public methodları deneyebilirsin.

METHOD

20 tl gibi bir butce ile bir spoofer satın alabilecegini duşunuyom

fiyat temsili yada işe yarayan free de olur fazla uğraşmak istemiyorum 50 tl ye filan çıkarım
Attıgım methodu denemenizde fayda var bende çalışıyordu asus anakart sahibiyim. Konuda anlamadıgınız birşey olursa discorddan ekleyebilirsiniz yardımcı olurum.

Attıgım methodu denemenizde fayda var bende çalışıyordu asus anakart sahibiyim. Konuda anlamadıgınız birşey olursa discorddan ekleyebilirsiniz yardımcı olurum.
serial number filan değiştiriyozya garanti dışına filan çıkar ondan pek sıcak bakmıyorum
bir sıkıntı olurmu

dostum vallaha suskun var ytde benim gözüme fazla iyi görünmüyor ama ama 50 tl spooferi uuid anakart serial fln değişiyor istersen bakabilirsin

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt