Valoranta banı olanlar eklesin bedavaya yapacağım bu amıdewın vesare yöntemlerini yapamayanlar için lütfen banlamayınn bedava yapcan ben yandım yananları kurtarayım dedim laptoplar bi uğradım bi kaç method denicem
Ne oldu yanlış bişey mi yaptım ?
laptoplar derekn leptoplar için çalışan methodun mu var ?Valoranta banı olanlar eklesin bedavaya yapacağım bu amıdewın vesare yöntemlerini yapamayanlar için lütfen banlamayınn bedava yapcan ben yandım yananları kurtarayım dedim laptoplar bi uğradım bi kaç method denicem
Adam ücretsiz yapacağım demiş. Gerisi kişiyi bağlar güvenip güvenmemek.merhaba sana neden güveniyim ?
Knk güvenme boşver ama isteyenler yazabilir hatta amidewin ve methodlarini siz indirin ben yapayım hem güven problemide çözülür bak ben banimi yedim fakat açıldığında insanlara yardım etmek istiyorum bu yöntemler asuslarin çoğu anakartinda oluyormerhaba sana neden güveniyim ?
Reis ben bı arkadasin reklamını yapmıştım fakat robot beni bankamız reklam yok 2ay oldu buraya katilali kuralları okumassan sonun böyle işte bu arada scofield neden banlanmisti herseyinin cracklendigini biliyorum reis ama sebebi ne ?Siteye daha bügün kayıt olmuşsun kayıt olur olmaz açtığın konu ''valorant banı olanlar eklesın'' :d
@root
Ayn reis bnde onu diyorum bı formatlarsin düzelir ama gerek yok ben o ...... Larindan degilim kb yin kaç defa dolandırıcılara para kaptirmaktan kurtuldumAdam ücretsiz yapacağım demiş. Gerisi kişiyi bağlar güvenip güvenmemek.
Konuya hakimdir minik hataları yapmaz çoğu kişide çalışan bir yöntem sonucta ban kaldıra bilir.
Güven problemi oluşacak ise hwid ler değişince 0 format atın keylog falan kurarsa temizlenmiş olur sadece garanti olsun diye disk serial değişirsiniz olur biter.
reis ben reklam yapmıştm deebweb 2021 adlı hesabımdan dün mü ne banlanmışım herhalde artık reklam vesaire yqpmicam okSiteye daha bügün kayıt olmuşsun kayıt olur olmaz açtığın konu ''valorant banı olanlar eklesın'' :d
@root
Reklam değil senin yaptığın sazan avıreis ben reklam yapmıştm deebweb 2021 adlı hesabımdan dün mü ne banlanmışım herhalde artık reklam vesaire yqpmicam ok