Valorant Ban

Nowzy

Uzman Üye
merhaba arkadaşlar en az 2 ahftadır bilet açtım ve bekliyorum cevap vermediler tek dedikleri şey ulaştığınız için teşekürler 3-4 iş günü içerisinde sizlere geri dönüş sağlıyacağız fln diyorlar ama bi türlü ban süremi öğrenemyorum ne demem gerek nerden yazmam gerek ?

merhaba arkadaşlar en az 2 ahftadır bilet açtım ve bekliyorum cevap vermediler tek dedikleri şey ulaştığınız için teşekürler 3-4 iş günü içerisinde sizlere geri dönüş sağlıyacağız fln diyorlar ama bi türlü ban süremi öğrenemyorum ne demem gerek nerden yazmam gerek ?
Eskiden umursar süreyi söylerlerdi, artık onuda yapmıyorlar herhalde.
Ban yiyen insanların onların gözünde gerçekten hiç değeri yok.

Umarım cevap verirler dost. Vermezler ise ban yediğin günden tam 4 ay sonrasını hesapla.
Banının kalkacağı tarihe ulaşacaksın.

Umarım cevap verirler dost. Vermezler ise ban yediğin günden tam 4 ay sonrasını hesapla.
ya normalde 3 qay önce fln yedim sonra işte geçen hafta yükledim belki kalkmıştır diye girdim banlandın fln dedi sorna girdiğim hesapta ban yedi süresi uzuyorumu ?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ya normalde 3 qay önce fln yedim sonra işte geçen hafta yükledim belki kalkmıştır diye girdim banlandın fln dedi sorna girdiğim hesapta ban yedi süresi uzuyorumu ?
Eğer format attıysan evet uzar.

4 ay bro

dostum bence ban yiyen insanların onların gözünde değeri olmaması normal adamın oyununda hile açıyosun çünkü

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt