Lolde hiçbişey olmaz riot hesabini etkilemez hwid sistemi işte anakart serial bios serial volumeid guid mac adresi gibi seylere ban atiyor o pcden oyuna yeni hesapla bile giremiyorsun.Valorant'an ban yersek bu riot hesabımızı etkiliyor mu yani ben lol hesabımla oynuyorum ona bir etkisi dokunurmu ? bir de hwid sistemini biraz açıklayabilir misin ?
Yani hesabın olduğu gibi duruyor rank vs ama giriş yapamıyorsunLolde hiçbişey olmaz riot hesabini etkilemez hwid sistemi işte anakart serial bios serial volumeid guid mac adresi gibi seylere ban atiyor o pcden oyuna yeni hesapla bile giremiyorsun.
Ben 2 kere hwid yedim LoL hesabıma bir şey olmadı ama hwid banım açıldığında valorant hesabım gitmişti maalesefValorant'an ban yersek bu riot hesabımızı etkiliyor mu yani ben lol hesabımla oynuyorum ona bir etkisi dokunurmu ? bir de hwid sistemini biraz açıklayabilir misin ?
istersen hwid banını kaldırıp başka hesap açabilirsin ama ban yediğin hesabın banı kalırYani hesabın olduğu gibi duruyor rank vs ama giriş yapamıyorsun