Valorant ban kaldırma olayları yalanları v.b [BİLGİLENDİRME]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

F4K

Silver Üye
Merhaba.:) BU ARALAR İNSANLAR YOUTUBE: VALORANT BAN KALDIRMA , VALORANT DONANIM KALDIRMA , VALORANT HWİD KALDIRMA V.B SEYLER YAZIYORLAR.
BU SPOOFER OLAYLARI VAR BAZILARI DOGRU BAZILARI YANLIŞ (CALISMA OLAYI) Valorant önceliğe (hiile korumasına) önem vermistir! Ve spoofer önlemleir alınmıs ve böylelikle "FREE" spooferları calısmaz (inaktif) hale getiriyorlar. bedava spoofer icin yt de dolasmayın virüs olabilir ve kücük olsa bile keylogger,bitcoin mining olur illaha. bundan dolayı "free" spoofer kullanmayın (valorant için diğer oyunlar icin kullanabilirsizn) bu free spooferl otomotik detecdet oluo (algılanıo) bundan dolayı valorant ban kaldırmak istiyosanız lütfen free arayarak zamanınızı boşa harcamayın!

NEDEN FREE SPOOFER KULLANMAMALIYIM?:
SEBEP 1: free spooferlarda genelde cok az lisans ürünlerü ,adapteri,mac adresi vardır. bunları önceden kullanarak ban yiyen kişinin pcsini kullanmıs sayılıısounuz ve ban yiyosunuz ÖRN: adam spooferı kullandı ve valorantta ban yedi: aynı spoof sana cıktı ve otomotik sende ban yiyion! anlamıssınızdır umarım!

Neden paralı spoofer?: Çünkü spooferlar paralı olması daha iyidir herkez sizin kullandıgı spoof kullanmaz (bazı spooferlar böyle ayarlı değil) simdi bunun paralı spoofer icin adını hatırlamıom fakat liisans kodu v.b alınıodu (ismini hatırlamıyom iste bosverin :D) bunlar paralı fakat her paralı spoofer gercek olmayabilir!

PEKİ YENİ PC ALMAK MI Sağlıklı SPOOFER Almak MI?: YENİ PC ALMAK DAHA MANTIKLI VE DAHA GÜVENLİ OLUR AMA TERCİHLER TAMAMIYLA SİZE BAĞLI!;):cool:

İşte Bu Yüzden Dreamfancy Nin Ücretli
Spoofer Yapmasını Bekleyeceğiz :D

Vanguard çöp bir anticheat onunda çöp bir hwid ban olayı var spooferi yapmam uzun sürmedi 2 günde bitti xd Yakında her yerde görürsünüz. Anticheatini geçmek çocuk oyuncağı bu arada

Vanguard çöp bir anticheat onunda çöp bir hwid ban olayı var spooferi yapmam uzun sürmedi 2 günde bitti xd Yakında her yerde görürsünüz. Anticheatini geçmek çocuk oyuncağı bu arada
2 Güne bekliyorum senden takibindeyim böyle diyen çok kişi var /piyasada 1 tane bile spoofer yok bakalım

2 Güne bekliyorum senden takibindeyim böyle diyen çok kişi var /piyasada 1 tane bile spoofer yok bakalım
4 Arkadaşım ve benim kalıcı banımız var cihaz. Hepimiz test ettik toplamda 50 maçı geçti 1 haftadır oynuyorum. Spooferin görüntüsü şimdilik atayım bugün içinde satışa çıkarmayı planlıyoruz. Burada paylaşım yaparız.

+ olarak satışa çıkardıktan sonra 24 saatlik bir yayın düşünüyorum. Bir bot yapacağım ve o bot 24 saat yayın yapacak liste dışı olarak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt