Satıyorum Valorant arginels aimbot 6 günlük

arda89028123

Gold Üye
Ticaret Puanı:
 0 / 0
denemek için arginels aimbot satın aldım 7 günlük fakat bilgisayarımda hwid banı varmış ve ben bunu farketmeden oyuna girdim ve ban yedim bu yuzden elimde kalan 6 gunluk keyi satmak ıstıyorum dc ardaa3142 ekleyebilrsn fiyat 150 tl normalde 7 günlük key 250 tl fakat ben 6 günlük keyi 150ye bırakıyorum

denemek için arginels aimbot satın aldım 7 günlük fakat bilgisayarımda hwid banı varmış ve ben bunu farketmeden oyuna girdim ve ban yedim bu yuzden elimde kalan 6 gunluk keyi satmak ıstıyorum dc ardaa3142 ekleyebilrsn fiyat 150 tl normalde 7 günlük key 250 tl fakat ben 6 günlük keyi 150ye bırakıyorum
detected degilse alınır 150 liraya aslında

"bilgisayarımda hwid banı varmış ve ben bunu farketmeden oyuna girdim ve ban yedim" allah allah sen ban yediğini bilmeden oyunamı girdin bırakın bu ayakları ya ban yemişsin keyini satıyosun işte artık azıcık dürüst davranın

"bilgisayarımda hwid banı varmış ve ben bunu farketmeden oyuna girdim ve ban yedim" allah allah sen ban yediğini bilmeden oyunamı girdin bırakın bu ayakları ya ban yemişsin keyini satıyosun işte artık azıcık dürüst davranın
normale katılırdımda böyle şeyler olabiliyor şahsen ilk bilmediğim sıralar bende banım kalktı sanıp acelece davranıp almıstım maça girdiğim an yasaklanmıştım ama tabi gene belli olmaz

Ödeme bilgilerini ve iletişim bilgilerini konuya ekleyelim.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ürüne sahip olduğuna dair kanıt ekler misin

Öyle deme daha beterleri var. Aldıktan bir gün sonra "kullanmadığım için satıyorum" bunlarla kıyaslanamaz.

Daha başlangıç seviyesinde zamanla bu da gelişir merak etme 😅

ödeme yöntemleri nelerdir

Öncelikle, keyleri satmana izin vermiyoruz ve sen oyundayken ayar istememiş miydin? Ban'ını şimdi nasıl fark ediyorsun dostum? Millete ban yedim diyerek key satma ayaklarını geç dost.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt