Furkan1997
Gold Üye
haftalardır oynamıyordum oyuna girdim masa üstünde rcs çalışıyor fakat oyunda kitlenme v.s çalışmıyor arduinolar fixmi
reis benimki kimsede yok bypasslı arduino ban önemli değil ben 3 yıldır oynuyom bu hile ile ama şuan oyun içine etki etmiyor sorunu çözemedimhacım benden sana uyarı arduino kullanma fix max 1,2 ay dayanır sonra ban yer üzülür 4 ay beklersin.
valo ayarlarında rawinput diye bir şey vardı onu kapat öyle dene kapalıysa aç oyunuda yönetici çalıştırmareis benimki kimsede yok bypasslı arduino ban önemli değil ben 3 yıldır oynuyom bu hile ile ama şuan oyun içine etki etmiyor sorunu çözemedim
hangi ayarlarda maça girdim hileyi açtım hile yok elimle oynuyom bitsin deniyim ayar nerdeydivalo ayarlarında rawinput diye bir şey vardı onu kapat öyle dene kapalıysa aç oyunuda yönetici çalıştırma
hassasiyet ayarlarının bi tık altında olması lazım rawinput yazıcak açıksa kapalı kapalıysa açık yap bi denehangi ayarlarda maça girdim hileyi açtım hile yok elimle oynuyom bitsin deniyim ayar nerdeydi
ya hacı ankaradaki evinden gasp ederim o aerodaktan aldığın arduinoyu bakhaftalardır oynamıyordum oyuna girdim masa üstünde rcs çalışıyor fakat oyunda kitlenme v.s çalışmıyor arduinolar fixmi
2-3 gün önce güncelleme geldi onıunlada alakalı olabilirhaftalardır oynamıyordum oyuna girdim masa üstünde rcs çalışıyor fakat oyunda kitlenme v.s çalışmıyor arduinolar fixmi
ne saçma yorum kanka buaurdinıo ne alaka kanka oto lvl falan mı kodladın